Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali jesi li me zaboravio?
A 100% BiH ? lol-čina kur-čina
Prljavi Hari je dugogodisnji prijatelj za Bidenom. Hari mu je obecao recept za cevape davno prije, pa eto ovaj je konacno to i dobio. Uskoro cemo imati McCevap u McDonaldu :). Narvano, Hari je za recept trazio ulazak u Nato i Evropu, jer McCevap ce donijeti izlazak Amerike i svijeta iz svjetske ekonomske krize. Eto, Biden ide i u Srbiju za Leskovacki recept i na Kosovo za tuljumbe :). Hajte ljudi, mani te se corava posla, zasijte nive i oranice, kad je pun stomak i duhovna nadgradnja ce biti puno laksa i miroljubljivija.
Idi zanji, nisi ti za komentarisanja, mani se seljackih fazona
volimo te Republiko nasa Republiko Srpska... Bajden, legendo...navrati opet:-)
Jel to mislis na ono kad se Prljavi Hari zaletio na Bidena, a on se izmakao...ha, ha...kao onaj vic: Kaze, \"al smo se izasikovali, ja se sagni, ona se uspravi\". Neki koji je vezao snopove a doticna zela zito...
Sto komentarisu, ahahahh. Nije se dzabe Prljavi Hari grlio sa Bajdenom i pričao sat vremena (što je duplo vise od vaseg vozda jer njemu treba prevodilac i tumač). Napreeed Hariii
zaboravila si da popijes terapiju, lutko
Vec sada spava kao zec...ako uopste spava.
Prljavi Hari je proslost, to vam ja kazem.
Ko pita Prljavog Harija za sta? Sad su drugi suci na Banjoj Luci...sad je Tihi glavni jer je spreman na kompromis, mada ima i on mnogo maHana, nije mu vjerovati, ali je jedini koji ima i nekih normalnih izjava. To ce neko znati da cijeni. A ovaj ga je pusiona davnih dana, samo sto ga nisu uhapsili,neko je dao zeleno svjetlo i za taj cin, konacno, brate...zar toliko godina treba, i decenija, da skinu iz politike onog ko je i poceo rat, ko je drzao logore i sl... Aman, zaman, koja je to mz koja to dozvoljava!!!
Početak??? ;) Evo ima već više od 10 godina kako se nakon posjeta visokih državnika kao što je bila i ova jučerašnja na raznoraznim portalima pojave komentari tipa \"ovo je tek početak\", \"počelo je počelo\", itd... u smislu kako su ti državnici došli ukinuti RS... Čini mi se da Bošnjaci žive u zabludi ako se nadaju da je takvo šta moguće, a bošnjački političari troše previše energije \"baveći se\" RS. Po meni, bolje bi im bilo da se bave gorućim problemina u FBiH. Ljudi i političari u RS uopšte nisu toliko opterećeni odnosno zainteresovani FBiH i zbivanjima u njoj kao što je to slučaj sa suprotne strane.
ovi srbi su se stvarno usrali da ce ameri staviti kljuc u genocidnu ideju? mile brze bolje pohitao reci kako mu josip biden nije prijetio? ne shvatate stvar. ovo je tek pocetak.
SAD su okrenule ledja Bosnjacima,najveci prijatelj BiH i njen najveci garant je juce prilicno nezainteresovano saopstio par lirskih recenica a to je zaista tezak samar,narocito za Harisa Silajdzica.
Hvala ti Harise, sto nam ne dozvoljavas da zaboravimo sa kim imamo posla...