Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ce doci Covic haver njegov. Mogao si i Milanovica zovnuti. O drzavi BiH se raspravlja u njenim institucijama.
majku vam jbm nacionalisticku kako ste ODVRATNI I ljigavi NEMOGU DA SVATIM NAS KAKO SMO DOZVOLILI OVIM LJIGAMA DA NAM UPROPASTE ZIVOTE A ONI UZIVAJU I BOGATE SE KAKO SMO GLUPI RETARDIRANA SMO NACIJA
po kojem aršinu klix skriva komentar ako neko napiše da je RS dio BiH
Prvi drugog ... zato su ih i pozvali.
Zamislite da se bitna pitanja o Njemackoj raspravljaju u jednoj totalno nebitnoj pokrajini, umjesto u Berlinu ? Gdje to ima, osim kod nas, da se o drzavi raspravlja u entitetu i to GENOCIDNOM entitetu?
Ništa zanimljivo nije mu prvi put da otrči kod dodika,😂😂
Sve vam je jasno ko je pobijedio u pregovorima.
Bih ima svoje institucije, svaka cast na odluci g. Izetbegoviću
Pa može Čović, on je ionako predsjednik jedne stranke, osnivač jedne "udruge građana" i kontroverzni biznismen iz Hercegovine...može doći gdje hoće bez obaveze i odgovornosti. Usput je i beogradski agent tako da je tamo i u ulozi "dopisnika iz Banja Luke" za režim u Beogradu.Sve ok..."Putuj igumane i ne brini za manastir" .
A zašto bi Izetbegović išao. Pa ni u ratu nije napuštao trezor, A Komšić svoj haustor, pa su pobjedili.
Bake je reko istorisko NE
Čubriloviću pozvan si u parlament BiH da izneseš svoj stav .
koalicija na drzavnom nivou, neupitna!
Zašto Izetbegović neće ići. Ne želi pomirenje ili šta? Ko želi da bude pomirenja i da BiH funkcioniše on će ići. Ako ne bude pomirenja Bošnjaci će se svi iseliti.
opa opet se pravi UZP
Ispravite u tekstu… napišite ‘vojvoda Čović’
ETO SANSE BH PRAVOSUDJU DA NA JEDNOM MJESTU POHAPSI SVE VINOVNIKE DRZAVNOG UDARA