Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će sjednica o ovome:"Prema analizi Glasa Amerike, Milorad Dodik i njegove partijske kolege su dosad u SAD-u potrošile ukupno 29.635.062,83 dolara za lobiranje." I opet Dodiku sankcije. Bačene bukvalno pare. 60 miliona KM i nikom ništa.
@antibiotik Kaze dodo "I nisu to neke pare " 😂😂
@puJ-do ,ja mislim da tebi zatucanom je pamet okrenula ledja!
Sama činjenica da moramo potezati reviziju je poražavajuća, djeca Prijedora, B. Luke, Bijeljine, Drvara znaju ko je njihov krvnik.. To su zaboravili njihovi koljači a i neaktivni svjedok svijet. Svi bi da zaborave, da se prave ludi i da okreću istoriju ali popaljena sela, prognani ljudi, otete kuće i imovina,, 4500 Ljudi Prijedora, 8000 Srebrenicana i Sarajevskih 1027 djece su tu i tek počinju da bole.
jaro moj ograničeni, dvadeset prvi je vijek, stotine i stotine puta je ponovljeno da hag sudi konkretnim počiniocima a ne narodima ili državama. odavno je podvučeno u hagu da pitanje agresije uopšte neće biti razmatrano (za njih je ovo ovde bio građanski rat), već samo i isključivo odgovornost srbije za genocid u opštini srebrenica.
@GovnoJed2 Djeca Drvaraaa? Prema popisu stanovnistva iz 1991. u opstini Drvar je zivjelo 33 Bošnjaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad Ustavni sud neprihvata praznik u RS u a Dodik kaze fucka mi se za Ustavni sud i napravi paradu to je sve normalno ali revizija presude je za Dodika neustavna... E jbg starac fucka se i nama sada, ne mozes udariti a da nedobijes udarac
Šta imaju da raspravljaju genocidni političari, pravda će ih stići kad tad; počiniti takav zločin i genocid i proći nekažnjeno pa čemu onda postoje sudovi pravde, tu stoku ne samo da treba kazniti nego protjerati daleko od zone civilizacije.
Hocel se zaliti na presudu iz 2007 da skinu hipoteku genocida sa VRS i MUP PC a ne da se sramote kako fol brane Srbiju??:)
One day a storm will come and wash all the scum off the streets.
Sad samo jedinstveno pa da se ide dogodine na referendum o nezavisnosti Republike Srpske!
Oj Ustaše kad ćemo do Drine, Da stanemo na prag domovine.
Upravo odavde proizlaze svi problemi u ovoj drzavi
Molim klix da nas više poštedi ovih četničkih vijesti i genocidne tvorevine.
Trebaju cede malo to da rastegnu...malo da zaguslaju... malo da se igraju politike... ko oni nesto mogu da odluce...ko njih neko nesto pita...
genocid je dozvoljen ali tuzbu ne mozes podnijeti! Zasto ? Zato sto je dzelat protiv! zamisli da pordodica ubijenog covjeka u svedskoj ne moze podnijeti tuzbu jer se ubica ne slaze s tim. eto u kakvoj drzavi zivimo.kada se na genocid ne smijes zaliti, onda nestanak struje, vode,lijekova, besparica , glad ti dodje kao priviligeja i poklon.
sto ovi mogu dangubit i mlatit praxnu slamu to je cudo....dok Dick u pozadini dodatno zaduzuje RS
Ja dosadna naroda, braco mila. ali I ovo je dokaz da ovi u rs-u apsolutno nista ne rade. Sedmicama samo zasjedaju I raspravljaju o drugoj drzavi.
Kad ne možeš ljudima dati da jedu onda se okupi da kmečiš o stvarima koje su pravna kategorija i nemaju veze sa takozvanom narodnom skupštinom takozvane RS.
Nikada nisam gotivio ridjavoga, ovaj put je zaradio mnoge phvale zato sto je osinio djikane pravo u tintaru, ranio ih direkt u mozak.
PIPUN,samo se vi Bakirovo stado tesite! Zatucanost je besplatna.
@igrakolokodkomsije Kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme
PRIKAŽI ODGOVORE (6)