Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz svega viđenog i ponašanja majka srebrenice proizlazi, da je HV izvršila genocid u Srebrenici. Nema šta drugo bit. Zbunjoza žešća.
Kako SDA koristi ove žene .. One rade samo za novac, pogledajte samo kako žive, milionerski..
Kako bilo, zaboravite na tu podvalu sa "građanskom". Propalo.
Ne želeći da pocjenjujem dobre namjere velikog broja ljudi u HR da pomognu, moram napomenuti da je HR imala dobre koristi od humanitarnih aktivnosti. Nesto uzeli, nesto proslijedili a nesto od Arapa i ostalih humanitaraca naplatili. Sve u svemu nešto što nisu opljačkali HVO hajduci stiglo je narodu BiH.
Biti ce U sklopu mirovne misije EU vojnika među Hrvatskim pukom u Hercegovini i Bosni
Kakve veze Hrvatska ima sa Srebrenicom? Kakav je to narod koji živi od prošlosti i koji bi radije d amu se plaća da tlači svijet do li mirno nastavi suživot?
Ne znam ni ja da je Hrvatska bila agresor, neke jedinice koje su djelovale na području sa većinskim hrvatskim stanovništvom su činile zločine. Ali nigdje nisam čuo da su recimo vojnici iz Siska, Trogira itd. dolazili na područje BiH činiti zločine, za razliku od komšija preko Drine.
ni Srebrenica vam nije sveta , korištenje Srebrenice u političke svrhe je dno dna
Zaboravili ste navesti autora ili potpisnika poruke. Da pogađam, jednostavno je, SDA ili DF?
Ako Munira ne zaustavi HV nece niko.
Nikad u toku rata nisam cuo da je hrvatska bila agresor. Otkud sad to odjednom???
Ovu pohlepnu muniru kad vidim, povraca mi se, obogatila se a pri tome teska nepismena seljancura.
Oružje iz Arapskog svijeta stizalo u Zagreb i Rijeku, pa išlo za Armiju. Jeste bilo sranja, velikog sranja koje se treba stidjeti, eto Ahmići, ali bilo je i dobri stvari.
Nemoj zaboravit da su kroati uzimali 50% tog oružja kao naknadu.
Bila je i Dusina i Trusina i Grabovca i Krizancevo selo i Kiseljak i još desetine stratišta Hrvata od strane tkz Abih
Kad samo vidim Muniru Subašić najvećeg srebreničkog lopova..
zamisli posaljes u mirovnu misiju na kosovo (kfor) srpsku vojsku.
Jel bila agresor na BiH Njemačka, Austrija, Turska itd. pa sada imaju vojnike. Kako to?
Ovaj članak će sada otići negdje u zapećak. Bulumenta škutora i vlaha će naredati kamaru primitivnih komentara navodeći laži i poluistine. Kao da nismo bili u Bosni 90-ih i da ne znamo šta se ovdje događa par vjekova unazad.