Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji debil je odobrio ovoliku blokadu grada
Seksualna orjentacija i vjera su privatna stvar i tako treba da ostane!
nema porodice bez roda i poroda
vi nemate porodice, osim ukoliko ste rođeni ili ste rodili u toj porodici. vi možete imati zajednice o čijem sadržaju i kvalitetu možete slobodno sami odlučiti, niko vam se tu neće miješati, ne daj bože. ali to nisu porodice. ako vam tu što nije jasno, onda je nažalpst jagomir jedino rješenje za vas.
KLIX se baš zadao da promoviše ove nakaze.Vjerovatno je njihova redakcija puna pederčina.
Fuj fuj fuj
Forto predvodnik ovog krda monstruma
Muškarac i žena mogu napraviti porodicu, to je tako oduvijek
Tačno tako, isto kao sto je i mogu razoriti kao niko drugi....
Zar hodocasca nisu religijske parade?!
Musko i zensko cine normalnu porodicu.
Je li primjeren za porodicu i onaj sto se go skinuo pred toliko djece? Gdje prestaje sloboda a pocinje uznemiravanje? Ima li tu jasne granice il sam ja puna mrznje prema drugome sto postavljam to pitanje?
Kako onda vodis djecu na bazen ili na more. Jadna djeca da vide odrasle u kostimima i kupacim ahahhaha
90% djece u Bisni ima pametan telefon i pristup internetu. Pornografske stranice su daleko najposjecenije. I sad ce ti dijete sto po cijelu godinu gleda sadržaj u kojem žene imaju ulogu kakvu imaju postati bolesno jer je vidio gole ljude?
Objavite snimak kako potpuno nag pripadnik lgbt stoji ispred policajca i policija mu nista ne smije...da je kojim slucajem neko ko nije iz lgbt rebra bi mu slomili
Porodicu i istospolni brak u isrom kontekstu ne mogu progutati ni sa cisternom vode.
ove pederchine u najgore vrijeme organizirali ovu besmislicu danas niko nije spomenuo poskupljenja koja vode u propast ovu zemlju .
Da, bitno je da imate ljubav prema svojoj porodici i da lijepo odgajate djecu, nike bitno da li dijete ima dvije mame, ili dva tate, ili mamu i tatu,... to uopste nije bitno! Odobriti ljudima sva prava, kao i drugima bez "ali"! Kaze "nemam nista protiv, ali u svoja 4 zida"! Sto se straight osobe ne drze za ruku i ne ljube samo u svoja 4 zida, ako cemo ravnopravnost?
Kakva crna porodica musko sa muskim? Ajte molim vas
Dao bih vise prostor u javnost medicinskim strucnjacima da obijasne sta to znaci poremecaj hormona i imali ljeka . Prije nego sto pocnemo da napadamo osobe .
Nepismen si, druze!