Mitropolit Nikolaj
0
Poruka povodom božičnog posta
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dal on moze otic kod lojavog krmka fasiste dodbigka i trazit da ode izn Bosne i Hercegovine,da se ON licno izvini za sve masakre,genocid,klanje,masovne grobnice,silovanja,koncetracionalne logore i divljacko mucenje terore i ubijanja muslimana po tim cetnicko-srbsko-fasisticko-divljacko-zvjersko istrebljenje bosnjaka-muslimana planirano-podrzano-svijeceno-uzdignuto i prihvaceno kao legalno od srbske pravoslavne crkve,tj,njenih glavnih fasistickih poglavara-ubica...?! Lijepo pricas o miru i Hristu...ok,al Hristus je rekao ko prvi zapovijed ti neces ubit u moje ime! Drugi zapovijed Hrista je Bog je Ljubav! U cetnickom krstu i cetiti C nema ni Boga ni Ljubavi,vec divljastvo,zlocin,krv,mrznja,halapnost i lopovluk! Znaci oni stu ubijaju muslimane u ime Hrista-Isusa-Isa,nisu Hriscani,oni su ubice a ne vjernici,oni su sve al ne ljudi! Banda fanatickih fasista-ubica nevinih dusa,djece,zena staraca nenaoruzanih...i to podrzano od pravoslavne crkve gdje ona bila!Sramite i vrijedjate,prljate i Unistavate vjeru,Boga,covjecanstvo... Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
Kada pogledamo ponašanje Srpske Pravoslavne Crkve, kako je od prvog trenutka stala uz Miloševićev velikočetnički projekt stvaranje etnički čiste velike Srbije, podršku koju su ne samo Milošević, već i Karadžić i Mladić dobivali od pravolsavnih popova
pitanje za popa zasto nikad se ne ikzivnje bosnjackom i katolickom narodu u biH sto su pocinili centici ako vjeruje u boga kako ga nije sramota sta je njegov narod pocinio nad neduznim narodima u bih?
@BOSANKA cestitas tvojim cetnicima jeli? oni ljudi koji su 1992 godine u foci zaklali vise hiljada civilnih bosnjaka i masovno silovali njihove zene, kcerke, majke i sestre. to su tvoji \'zemljaci\' jeli budalo?
Krivoslavna crkva je izgubila svaki oblik duhovne i vjerske institucije kao i moralnosti jer je ova fasisticko prljava i moralno truhla ustanova na celu sa Kacavendom i Patrijarhom Pavlem prikazom i najvecim genocidnim stakorom najodgovornija za zlo devedesetih a bila je i ostala izvorom za sludjivanje genocidasa i jedan od najvecih izvor zla poganluka i primitivizma olicen i zavijen u udrugi pijanih i smrdljivih krivoslavnih popova cije bogomolje su nista drugo nego konjusnice smrdljivih popova koji svojom pisakom i govnanim tamjanom velicaju svoje zlocince i kreiraju nove nesrece u koje guraju svoje genocidase .Dok su svoje genocidase bloagosiljali saljuci ih na puteve najvecih zvijestava blagosiljali ih pisakom svog zla kojem su upotpunili svoje smrdljivo lice i nalicje.
ŽELIM I JA ČESTITATI SVIM SRBIMA CIJELOG SVIJETA BOŽIĆ A POSEBNO MOJIM ZEMLJACIMA IZ FOČE.
ćuti Nidžo kvariš nam veselje, kad si dečake dirao (pričao mi Pahomije) lepše si pričao
Kako su poruke ovog covjeka prozete dobrotom i ljubavlju za cijelokupno covjecanstvo. Koliko su ove rijece daleko blize Bogu i vjeri, nego govori i izjave upucene od strane onog Cerica. Ali kakav narod, takve mu i vjerske vode,....pa na kraju i takve plodove se ubiraju.