Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim mojim prijateljima, katolicim, SRETAN BOŽIĆ!
Prijateljima ? Onda si isti kao I sami oni..
Može malo pojašnjenja? Kojeg Kuka je odbacio?
Uvjek sam plaho begenisao vjerske praznike ciji god bili. Jos je sjecam kao mali teta Ruže koja po škripi snijega i zveketu nanula po kaldrmi i u naramku nosi puno kolačića za mene i moju obitelj.Dunjaluk je tada odisao dobrinom u bliskostima ljudi. Sjecam se i rahmetli nane kada me za bajram spremi i posalje sa gurabijama, hurmasicama i baklavom da odnesem teta Ruži. Vjekovima zivimo zajedno i odlicno poznajemo adete jednih,drugih i trecih
Kakve ti basne pišeš nanule po snjegu..
Agnostik sam, ali kad je nesto nekome drago i meni je! Meni se za svaki bajram (zbog imena) javi stotine poznanika i cestitita svakome se pojedinacno zahvalim….prema tome Cestit Bozic svim katolicima izuzev Milanovica i Covica koji prizivaju raspad BiH
Ljudi su odbacili Boga i misle da su oni najbitniji mislim na cijelo covjecanstvo..svima koji slave nek je"Sretan i blagoslovljen Bozic"..
Imam stav o izjavi g. Puljića i mislim da sam u pravu, ali danas im je važan dan i mislim da bi bilo lijepo da se bar jedan dan suzdržimo i pokažemo da smo civilizovani i tolerantni.
Mars, đubre jedno ofirno, podmuklo...da nije vas i vašeg perfidnog huškanja, na Balkanu bi vladali mir i prosperitet. Efendije, Vladike, Biskupi to su pravi pripadnici "zločinačkih organizacija"
Pa dje si ti Vinko, na Bleiburg da nam dodješ i prozboriš koju.
Koji čovjek, 90 % vjernika kod nas.
Tacna dijagnoza covjek je odbacijo Boga i ocekuje neko dobro e nema dobra dok se covjek ne vrati Bogu uzvisenom
Zatvoriti sve vjerske vodje sa malo vode i hrane i nedati im napolje dok ne puste bijelu dim.
Religija je dobar biznis. Dok je ovaca biti ce i vune.
Nije tačno nego ste vi tzv vjerske vodje od čovjeka napravili roba a sta ce bog od vas uraditi ja vam nebi u kozi, jer nije vas bog poslao da imate zlatne kasike nego da olakšati zivot običnom čovjeku
Pa nikad više religioznih...
Govori ti u svoje ime, nemoj u moje, ja ga nisam odbacio!
Iza svake veće religije postoje neki sponzori. Iza Islama arapska nafta, Katoličanstva Vatikan i opljačkano blago kolonija, Pravoslavlja Rusija i Turska, Judaizma bankari, Protestanta krupni biznis. U balkanskim državama religijske institucije ne plaćaju porez ali zato skupo naplaćuju obrede, što utiče na manji standard stanovništva i blisko su povezani sa kriminalnim političkim oligarhijama.
Čovjek je odbacio čovjeka..
religiju treba zabraniti ali nije u skladu sa slobodom.
Satanisti vjeruju da je ove godine rođen Antihrist pa su se razletjeli na sve strane kao biva da mu pripreme teren. :)