Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će Bošnjo skontati da nas NE ZELE u Evropskoj uniji? A mi se njima non stop udvaramo, opraštamo kao zlostavljana žena prema svom nasilniku... Zašto Turska nije u Evropskoj Uniji kad su ispunili sve uslove? Ne smeta im da Turska bude u NATO da im brani dupe od Rusa , a nisu je htjeli uclaniti u EU. A vjerujte da Rusija sutra napadne Tursku NATO bi okrenuo ledja... Jedino da predamo vecinu drzave onda bi nas možda prihvatili a možda ni tad.
Vi ste propustili šansu da dokažete prijateljski odnos prema državi Bosni i Hercegovini majku li vam vašu!!! Šta smo mi to propustili, šta!? Za šta nas to licemjerna Evropa drži? 30 godina finansiraju svako sranje u tajnosti i iza kamera a ovamo nas ruže kako smo nevaljala djeca. Znaju da se ne možemo dogovoriti jer su tako postavili ovu zemlju a non stop drže predavanja kako se moramo dogovoriti. Status quo oni drže.
tTTA
tatA
Propustili smo mi mnoge šanse i evo hvala bogu živi smo, a izbori se redovno/redovito održavaju.
Covic je mislio da ce mu se nastimati mjesto u Predsjednistvu onako za dzaba, a on je zauzvrst trebao pristati da se umanje ovlasti Doma naroda preko kojeg upravo Covic blokira funkcionalnost zemlje.
Niko od stranaca, pa ni Escobar, se nisu bavili njegovom stolicom u Predsjednistvu zato sto ga vole i podrzavaju nego zato da se odblokira drzava. Za nastimano mjesto u Predsjednistvu Covic je trebao predati mehanizme blokada koje ima u Domu naroda, ali on to nece. On bi i jedno i drugo. Blokade se ne mogu raditi vjecno. On ce morati popustiti.
Sad fino kad se nisu uspjeli dogovoriti narod da uzme letve u ruke i da rastjera bagru
Ovo je istihare poruka da se oktobru treba završiti pitanje zloupotrebe doma naroda!
e moji europejci...da ste zivi i zdravi
Poruka za Brisel, propusti ste sansu. Idemo malo do Kineza.
@benkikiur a šta će ti Kinezi? Došli su oni u BiH pa kad su vidjeli kako je pozatvarali dućane i pobjegli!! Uostalom kuda će ti ta kineska roba dolaziti? Jedino kamionima jer će vam se zatvoriti luka Ploče! Vi će te biti kao nekakav teritorijalni otok!! Ne možeš nigdje da ne pređeš preko tuđega!!
glasajte za iste opet,pa onda kukajte kasnije prodate se u vrijeme izbora za 50 km ove godine bice vreća brašna za glas.
Hej hej opa, odlazi Evropa
Ako se covic bude kandidovao komsic dobija izbore. bolje bilo da se oni ne kandiduju. To bi izgledalo kao da bi prica o iznornom zakonu bila zavrsena
Lahko prihajamo