Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugljen i Leutar su žrtve AID-ove mafije i 'predsjednika' Izetbegovića
Ko god je bio u ratu u Sarajevu zna tačno ko je naredio i ko je izvršio ubistvo Joze Leutara. Ima mala priča na tu temu... "Probudio se Alija 28. Marta i sjeda za stol da jede... Kad odjednom se čuje bomba puče, a on se prepade i povika 'AH! PA ZAR JE VEĆ OSAM SATI!?'" Sve jasno.
taj mrtvi čovjek je sebe oblatio davno, ne moramo mi ništa raditi po tom pitanju ;) inače, to što nekoga ko nije pro-SDA odmah nazivaš partijašem i komunjarom dovoljno govori o tvojoj zatucanosti... uživaj brate, sigurno si sretniji nego mi!
I ponovo dokazuješ visinu svog intelektualnog nivoa: Vrijeđanje i psovanje. Samo nastavi, mnogo ljudi ovo čita =)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ubijeni po nardbi od vrhuske, zna se ko i sta ali svi se ko fol vrte tamo ovamo. pa ima li i jedan ispravan covjek pa da bude hrabar i istinu iznese na vidjelo.
Zato sto do sada sva nerijesena ubistva imaju politicku pozadinu.Izvrsioci ce se mozda nekad i otkriti,ali nalogodavci nece nikada.Zato sto su ti nalogodavci najvisi politicki i stranacki funkcioneri ove zemlje.SDA,HDZ,i SDS - mafijaska hobotnica,koja pljacka,ubija,i unistava vlastiti narod zarad bogacenja njihovih vodja
Zato sto je Alija i njegova kriminalna kohorta naredila ubistvo...sta tu nije jasno i kome ?
...nemoj tako o "osnivaču" države :)...nije čojk znao za ševe, ni da mu komandanti ginu od snajpera s pogrešne strane...
Dosjei X
...a bakir šuti li šuti...
Pa zato sto su ih oni koji su na vlasti ubili.
pa javna je tajna da je Jozo Leotar ubijen kako se nebi otkrili monstruozni zločini tzv "abih" na području sjeverene Hercegovine i srednje Bosne..
Kada je Kebo bio Ministar za Izbjeglice, i posjetio jedno od razrusenih povratnickuh mjesta, tada je povratnicima rekao, Ja cu uvijek na umu imati da su vase kuce razrusene, a kao podsjetnik tome cu ponjeti jednu ciglu iz vaseg doma da me svaki dan podsjeca na vas. Nakon povratka kuci sa puta vozac ga je upitao sefe hocete ponjeti ciglu na sto je ovaj,...... KOJI CE MI _____, uzvratio. Zato je i ovo sve medijska prdimahovina odranije karakteristicna za doticnog gospodina.
zbogtoga šo su u to umješani prvi u bošnjaka ali i rvata,Leutar ali Ljubljankić su ubijeni iz samo jednog razloga,šo su imali namjeru da raskrinkaju kriminal!Da Ljubljankić je poginuo u padu helikoptera ali znajte jeno,najstrožije čuvana tajna,da je po smrtnu kaznu u RSKu bilo zabranjeno pucanje po tim helikopterima jer je lova i biznis bio u pitanju,pitajte koga hoćete iz exRSK ;)
Uz dužno poštovanje, pitanje je glupo i porodice to znaju bolje nego mi. Istrage su sabotirane od strane fašista koji vode ovu državu, a kao putokaz za ponašanje prema svima onima koji nisu klerofašisti i koji znaju i rade svoj posao.
...istragu je sabotirao žan-pol klajn...
Odgovarat ce Kirba za ovo kad dodje pravo vrijeme. On je nas Sanader...
Zato sto nije vrijeme doslo za to....svi ce doći na red