Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste navalili krali su ugalj.,ljudi ne traze ostetu od rudnika.,traze samo da budu procesuirani oni koji su to organizovali i dopustili i za koga su radili.,momci su radili samo za jebenu dnevnicu 20 KM dok su se drugi bogatili od tog uglja,.uostalom nedo Bog nikome,.
ti mladici mozda nisu bili bogati ali lavovski su se borili da prezive ovo sj..ano vrijeme kad samo lopovi uspijevaju, izgleda... place mi se
hej tuzis rudnik a poginuli prilikom kradze. zbogom pameti!
@CIA Ne bulazni .Nije to kradja to je borba za opstanak u jednoj Državi gdje nas kradu samo oni ne ginu i njima niko ništa ne može.Samo što više kradu bolju fukciju dobijaju.Svejedno o mrtvima sve najbolje i imaj malo respekta i to su nečija djeca
@Orhideja22 hahaha znaci tako se sad zove kradja,borba za opstanak ;D bjez ba ne serendaj matere ti ;D
Bili su sigurno čestiti momci, jer da nisu uzeli bi pištolje i pljačkali pumpe. Ovi koji ih nazivaju kriminalcima neka sami probaju kako izgleda "krasti ugalj".
Omladina nam gubi živote u borbi za preživljavanje.. U borbi za 20 KM.. To je naša zemlja danas.
tačno tako :(
Bismillahi-r-rahmani-r-rahim! El-hamdu lillahi rabbi-l-'alemin er-rahmani-r-rahim maliki jevmi-d-din ijjake na'budu ve ijjake neste'in ihdine-s-sirata-l-mustekim sirata-l-lezine en'amte'alejhim gajri-l-magdubi'alejhim ve le-d-dallin. Amin!
Iskreno saucesce porodici