Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ovom čovjeku što ovako javno iznese činjenice. Žrtava je bilo na sve strane i to ne treba poricati. Ali Bošnjaci su definitivno naj gore prošli.
Zrtve su zrtve! Nema vise ili manje vrijednih pobijenih civila. Ako je neko ubio ili naredio da se ubije civil neka odgovara za to.
Ovi srbi stvarno nisu normalan narod, traže "pravdu" za povaljane teroriste koje su izgubili u borbama. Pritom ovaj Šehovac je bio komadant ilidžanskog voda terorista, i živi u Sarajevu i ismijava se sa ubijenom djecom Sarajeva, naravno druži se samo sa SDP-ovcima i jugonostalgičarima iz NS, kako morbidno.
Espunisan Pročitaj vijest: "Uhapšeni su Vahid Alađuz, Senad Gadžo, Nezir Agan, Mujo Vatreša i Suljo Hebib, preneli su sarajevski mediji. Istraga se odnosi na zločine nad žrtvama, civilima srpske nacionalnosti sa područja Hrasnice, Butmira i Sokolović Kolonije, koji su bili nezakonito zatvoreni u logoru Osnovna škola „Aleksa Šantić“ i zatvoru u nedovršenoj zgradi u blizini nebodera u Hrasnici."
Adel: Negiranjem zločina protiv negiranja zločina. Zar nije jasno da to me vodi nikuda. Sve zločince u zatvor.
Za opsadu Goražda nije odgovarao nijedan četnik.A opsada je trajala isto kao i opsada Sarajeva.Ubijeno je na stotine civila,izgladnjivani su i ubijani svakodnevno
Došli Pera, Nikola i Dragan oni negiraju zločin - oni nemaju pravo. Da su došli Stojan, Janko i Milena, oni se ne izjašnjavaju oko genocida - oni imaju pravo da dobiju pravdu za svoje ubijene. A ne, Milena ne poštuje državu BIH (šta god to značilo), ne može ni za njenog sina pravda. Pravda može za 1% srba koji ispunjavaju Bošnjačke uslove, ali njima niko nije ubijen, pa ni ne traže ništa od suda. Inače, i ovi što traže nema potrebe, njihove najmilije su oteli vanzemaljci.
svako treba odgovoriti za zlocine. VRS je ih pocinjela 87%, to ne kazu sdoooo ni tkz pro bosanske partije, vec izvjestaj UN. 10% HV i HVO i ostalo ABiH. Ravnaj te u Moskvi ne u gradu gdje je VRS ubila 10000 ljudi
Za žličin treba odgovarati svako ko ga je počinio bez obzira na vjeru i naciju...dosta je vise sakrivanja iza naroda.
znaci da su unaprijed znali za hapsenja, cim su se tako brzo organizovali i dosli. Provesti istragu o ovome u SIPA
Porodice terorista koji su sijali smrt nad neduznim autohtonim narodom BiH traze nesto. Idite pitajte mladica,karazdzica i slobe gdjesu ti vasi teroristi.
da mi je brat treba svako lezati ko je uradio makar jedan zlocin
SVAKA MRTVA GLAVA JEDNAKO BOLI PORODICU BEZ OBZIRA NA PORIJEKLO ILI VJERU. Da smo izašli da podržimo protest mi tzv. sarajlije barem, al' ako ništa mogu u svoju odbranu reći da nisam znao da su protesti te uprkos tome što imam šehidsku karticu, odnosno otac mi se borio u BH Armiji, izašao bih da podržim za svaku civilnu žrtvu pogotovo. Rat je usrano stanje i stanje pomračenog uma, al' zato mir bi trebao značiti suprotno na svim stranama.
tako je narode... u Sarajeva da se trazi pravda.. pa hajde sad pa ne ispostujte zahtjeve ljudi...ko je kriv ima da plati
Politizacija nesreca? Nekom je mozda prikladan trenutak.
Neka svako odgovara za svoje zločine.
u zadnjem ratu srpske snage su planski i organizirano ubile oko 40.000 bošnjačkih civila... od toga na teritoriji rs gdje nije bilo ratnih dejstava ubijeno je oko 30.000 nesrba. Istovremeno u ratnim dejstvima stradalo je od Armije BiH par hiljada srpskih civila, najmanje planski i organizirano. Srbi hoće reciprocitet u hapšenju. Kako pitam ja njih? Kako da izjednačimo ovoliku razliku u civilnim žrtvama?