Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj lokacije JARANE..... sa 100.000KM te popazila iskreno
Ovo je cenar centara i ne vjerujem Fikrete da ces ostati u njenom stanu.Sve na stranu,ali trebas biti covjek i postovati zakon.Zena je bila u tom drugom dijelu stana i to potrazuje. Razumijem da si se navikao i raskomotio godinama,ali sto nije tvoje,nije... Izbacice te drzava svakako i nema potrebe da pravis te neke scene,jer to ne pije vode.Svi smo prosli kroz takav proces poslije rata,nisi jedini. A i ne cudim se,lokacija je mrak !!!
hvala bogu...
PS rezi vene, jedan smrad manje
U pitanju je najobičniji kriminalac koji se predstavlja kao nekakav borac i sl. A jasno je kao dan da je provalio u tudji astan, dobrim dijelom ga opljackao i sto je najvaznije godinama ga rentao, a sad se predstavlja kao drzava ga izbacuje iz njegovog stana. Zalosno je da drzava tolerise ovakve hohstaplere koji su doselili u grad (strogi epicentar) i nista ne poduzima da se grad ocisti od smrada !!!
Lupate gluposti svi redom bezveze,covjeka licno znam i sve sto je radioradio je posteno i po zakonu.A to sto opstina Centar od ranije nije ispostovala sudske odluke je dokaz koliko kod nas pravna drzva funkcionise.Znaci sve je ovo trebalo biti zavrseno davno prije i niko ne bi imao problema.Covjeka su bez potrebe doveli u ovakvu sitauciju
..zena moze da trazi koliko god zeli, bez da joj neko nalaze koliko ce dobiti. Ako joj je vlada iz bilo kojih razloga dodijelila taj stan, to je njeno pravo a ovaj gospodin ne znam sta hoce? Hoce da izgubi i ovo pola stana sto je njegovo!?
Opcina centar je nelegalno dodijelila taj stan, i normalno je da se covjek bori za svoje pravo. Da je ovo normalna drzava ovaj covjek bi trebao tuziti opcinu centar za propuste koje su napravili
Znaci rat nema nikakve veze sa ovim slucajem. Sve je pocelo 5-6 godina prije rata
Ovdje ne pise da se srpkinji otima stan vec da ona potrazuje nesto na sta nema pravo. 1990 godine je donesena presuda u Fikretovu korist zato sto po zakonu iz tog perioda , sutanarsko pravo ne postoji. Samim tim sve naknadne odluke sudova nisu validne.
Jel ga istjeruju u potpunosti ili samo iz te polovine cija je vlasnica ta Vesna?
Prijatelju Kujundžiću, to je tebi tvoja borba dala. Ne uzimaj nož u ruku, već pravdu. Radi tog djeteta koje ti dolazi u familiju, a koje, ako bude nafake, neće živjeti u sistemu gdje siromašni nepismeni građani ove džamahirije glasaju za SDA i slične kriminalne organizacije.
Pls počnite prenositi i sporove oko međa .
ah...ti lijepi komšijski odnosi...