Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za ovu porodicu. Iskreno se nadam da ce uskoro docekati svoju pravdu.
Ovom čovjeku treba spomenik napraviti,da bude podsjetnik budućim generacijama.Što bi većinu slomilo,njemu je čini mi se,samo dodatnu snagu davalo.. Sina je izgubio,to je tužna činjenica,ali postao je simbol borbe za pravdu..Svaka čast,i da ovo izgurate do kraja!!💪💪
Na strani sam porodice Memic. al' ovo govori i o stanju pravosudja, Svi bi trebali biti jednaki pred sudom kao i pred bogom , bogati i siromasni al' ako nemas nekoga svoga ...ujeo vuk magarca, mozes nestat ko lanjski snijeg ...Sramota, tuga, grihota , stid pred borcima sto su gladni prolivali krv za sutrasnjicu.
DALIDA BURZIC NAJVECE ZLO!!! NJU TREBA NATJERATI DA PROGOVORI ALI TAD CE POLA SUDA I TUZILASTVA PASTI
Cini mi se da ste bili lozeni za napade na ovu tadicku. Evo ispa ona postena pa covjekovu patnju jedina poce rjesavati..
Ovo je početak razbijanja DUBOKE DRŽAVE !!! Svi PUTOVI vode u RIM (POLJINE) !!!
Sve zlo u bosni je od sda i iz. Sve lopovi i kriminalci. Lopovska vlast i vjerske zajednice sve tri konfesije.
PODRŠKA!
Koji morin je imao hrabrosti i mozga ozeniti alisu mutap?
Ubice treba muciti godinama i na kraju kasikama im oci kopati i sjeci im jezik, usi, nazivo da osjete bolove....na kraju kozu.im skinuti
@Radodajka69Hamburg NE !! Onda postajemo gora GOWNA od ubica !! Cilj je pravog ubicu smjestiti MINIMUM 25 godina u PRDEKANU, vjeruj, to mu ke gora kazna, kad ISPADNE SAPUN jaraaaaneeee
Bravo familijo samo napred do pravde !
Treba ufatiti za pjevalo tu malu Alisu stisnuti je da kaze sta je bilo, koga skriva.
OPAAA...prozvase i Sebiju da je upletena u zataskavanje.
@preludezalude normala direktiva od dinokia
Podrška da se dođe do istine, ali kakve veze sad ima sabina sarajlija ne mogu svi bit krivi
@znalacf sarajlija je pijun koji ispija kafe sa lafovima advokatima po Cordobi u BBi u....muz joj u Osce u , valjda stranci kontaju da je kvalitetna panje guraju. Ma fuj, ko radi u pravosudju, a posteb je stidi se svojih kolega....od ovih sto preko stele dolaze do ovih sto kurcem ne mrdaju.
Ovakve ljude sam samo vidjao na filmovima, bori se covjek za istinu protiv truhlog kriminalnog i korumpiranog sistema. Komotno se moze film snimiti o njemu i njegovoj borbi za pravdu.
Memic,bas zato jer je ovakav čovjek i koristi ovu retoriku i ima prolaz dalje.
Alisa Bog sve vraća! Nadam se da će vratit tebi a ne djetetu... Iskreno se nadam...