Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika ljudina. Jako dobar borac i čovjek. On je jedan od ljudi zbog kojih ponosno kažem da sam Bosanac.
@parabola2020 Izvini ali jesam. Ja i ovakvi kao ja smo možda ostali manjina ali ja sam Bosanac islamske vjeroispovjesti. Ne sviđa se to ni onima što se Srbi Hrvati ili Bošnjaci zovu. Ali za mene je Bosanac moja nacija. Bošnjak je nekako ko da me guraju u neki tor kao što zguraše da se zovu Srbi ili Hrvati. Zemlja Bosna i Hercegovina - žitelji Bosanci i Hercegovci. muslimani pravoslavci ili katolici.
@r2d2limeni kome se ne sviđa ima Drina - pa hajd u Srbiju tamo budi Srbijanac-srbin, Preko Save idi u Hrvatsku i Budi Hrvat ili lijepo na avion pa traži porijeklo među Turcima oko Ankare. Odj.ebaus od ove država i ovog naroda.
džaba si pogino ljudino
Ima samo jedna istina ,tu se branila Bosna i Hercegovina i čovjek je bio na prvom mjestu a što se sada želi prikazati kao vjerski rat to je želio i Karadžić i nije uspjelo ,jer Armija BiH je barem pokušala da se obračuna sa onima koji su ubijali civile a ostali su slavili svoje zločince i danas to rade.Nema niti jednog oficira ili vojnika ARBiH da se krio ili bio u bjekstvu od sudova i tužilaštva dok su ostali bili po mišjim rupama
ALIJA IZETBEGOIĆ I ZLATKO LAGUMDŽIJA: Nisu idealni, ali su uspjeli podržati (između ostalog) i istinsko zajedništvo između albanaca i srba u opkoljenom Sarajevu. To je za mene personalno glavni razlog da namijeravam na izborima glasati za SDP ili SDA, iako nisam ni bošnjakinja ni muslimanka.
DA SE JOŠ NEŠTO PODSJETIMO: Osim bošnjaka i hrvata, u odbrani opkoljenog Sarajeva je bilo i slučajeva da srbin i albanac budu zajedno kao da su braća rođena.
Jel i on "Sehid"? Sve postene borce, raju koja je dala zivot za BiH ste proglasili sehidima, borcima za Islam... a svi znamo da ni 1% nije takvih bilo...
DA SE PODSJETIMO: Jedna od mnogih zabluda je i ona da su svi stanovnici iz Istočnog Sarajeva četnici kojima je upravljala Tariguzija. Ali to nije tačno. Realnost je ipak drugačija: Mnogi pravoslavci iz tih krajeva su prebijegli u opkoljeni dio Sarajeva.
Gdje ces to reci? Vidis da su uspjeli od odbrambenog i drzavotvornog rata uspjeli da naprave vjerski rat...
Trebali ste staviti i sliku pokrivene cerke Sanje da svi vide kako izgleda bratstvo jedinstvo iz Sarajeva...
domuz=krmak hahahahahhahahahahhahah
I sta sad??? Ti pametan??? Ti majmun na bosanskom!!!
PA U TOME I JESTE KVAKA: Odbrana opkoljenog Sarajeva devedesetih je bila multikonfesionalnog karaktera.
živijo bake (i sebilja), dole alija (i armija bej&ha)!!
poštujem sve borbe i obrane koje nisu bile u svrhu jednoetičnosti, fašizma i protiv drugih naroda i vjera..ali ne znate napisati niti članka o oslobođenju Jajca, Kupresa, Glamoča, obrani Orašja - jedini grad koji nikada nije pao u bos. Posavini, operaciji lipanjske zore 92' gdje je JNA zaustavljena u prodoru na Mostar, bitci u Popovom polju itd
nek ti bljesak piše ujo o tome
onda ćemo mi voditi i brigu o Jajcu