Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričate o veličini obrazovanog, inteligentnog, civilizovang, iskusnog, etičkog i moralnog čovjeka sa CVom veličine knjige za publiku koja još živi u plemenima, puni kompleksa i jedini papir koji imaju iza sebe je listić iz kladionice. Smradu prije nego napišeš ikakvu kritiku o Lordu, pogledaj se u ogledalo
Za civilizovane ljude, ovakve stvari su normalne. Samo primitivci, u 21. stoljecu mrze i proganjaju drugog i drugacijeg.
Usput je reis preslusao Zeljka da li zna fatihu i jednu suru po izboru...samo da nije sura kevser...
U kojem ajetu koje sure stoji "radite i Bog ce vam pomoci" sto je bilo nedavno citirano, bez reference, na dzumi u beg. dzamiji? Ili ipak autori iz IZ zaista govore i pisu neistine ..?
http://4.bp.blogspot.com/_ThhguC97EdA/STWg53A9Z1I/AAAAAAAAARs/kg8v2L1eViw/s1600/ITS-PADDY-PANTSDOWN.jpg
Kacavenda na dildo aparatu 😂😂
Steta sto Dzaferovic nije otisao, on je kao stvoren za ovakvu tmurnu atmosferu.
Rest in peace Paddy
Čuj na bosanskom, sve više stičem uticaj da je ovog stid islama na arapskim običajima, nit nosi bradu nit koristi arapski jezik... Još da kaže na latinskom da će pričati jasno će mi biti sve
Sta vrijedi nekom na Arapskom da uci kad nista ne razumje ?
@barut glup si
Reis veliki mumin ko i one pape sto su u Vatikanu i oni popovi pedofili sto nemogu ovih vjerskih poglavara
Kažu da ga i Dodik "pravo" voli?
U vrijeme opasnih politickih previranja Englezima su ova dvojica dosla k'o melem na ranu. Komsicevo politicko iskustvo i hodzini ajeti ce im biti od dragocjene pomoci.
a zašto sad komentari nisu iskljuceni
Ako ti neko kaže da si dragulj ne mora da znači da te voli već da samo hoće da te pojebe :D
Molim Gospodara da razotkrije i unisti sve munafike i neprijatelje islama. Amin
U Kur'anu piše : „Reci On Allah je jedan...”, u Tori piše „Čuj o Izraelu, vaš Gospodar je Bog, vaš Gospofar je Jedan”.