Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ubleha Fuada Kasumovica: http://tridesetdrugivijecnik.blogspot.ba/2017/06/uzivo-obecanje-sa-trga-alije.html?m=1
Neš brale nad škutore oni vedre i oblače ovom jadnom zemljicom,a ima ih jedva dva tri tamića..
@gladijajator. I onda ce zatvoriti Bosnjacke firme u RS, Srbiji, Hercegovini i Hrvatskoj. To Kasumovic i Dodik i rade Bosni. Dodik za Ruse a Kasumovic za Irance.
Fudo opet baca ublehe hahahaha
@HerccegBosnaPonosna. http://tridesetdrugivijecnik.blogspot.ba/2017/06/uzivo-obecanje-sa-trga-alije.html?m=1
Ovo što on radi sa kladionicama bi bilo dobro da može proći ali se bojim da je ovo čistiti populizam i da će kladionice na kraju da dobiju na sudu sa nekim opasnim odštetama koje će naravno odbiti se od leđa građana....
@gladijajator. I onda ce zatvoriti Bosnjacke firme u RS, Srbiji, Hercegovini i Hrvatskoj. To Kasumovic i Dodik i rade Bosni. Dodik za Ruse a Kasumovic za Irance
Kasumovic stari kriminalac i lazov. Daje gradske pare zeniinoj poluprivstnoj firmi na stetu gradjana Zenice i Doma zdravlja Zenica. Tu trosi pausale koje je obecao ukinuti gradjanima Zenice. Zaposljava svoje kur..e po Vodovodu. Nijedan investitor nije dosao u Zenicu od kada je on gradonacelnik.
SDA, mala enciklopedija lopovluka.
Fudo opet briljira :)
Samo digni koeficijent komunalne takse za 50 puta pa ces vidjet bjezanije. Zatvorit ce se u rekordnom vremenu.
mozda mu poceo par pa mu blokirali, zbunio se