Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odma vi povecajte cijene nece to bugari napravit danas do 12 imate vremena za poskupljenja majku vam vasu jbem pokvarenu seljacku ljigavu ..mrš
Mislim da bi trebali provjeriti da li je taj kvar uopšte postoji. Da nije ministar se šta zaj**bao pri narudžbi za kupce . Naručio manje jer kako kaže bit će nam gas jefriniji.
A samit o klimtskim promjenama u toku...ha...ha....
Dobra alternativa toplana... Odmah su isključili grijanje.
Ima preko petnaest godina kada su toplane povećale cijenu grijanja da bi platili dug RS-a prema Rusiji. Mogli su do sada to platiti pet puta. Sva razlika je pokradena i kradu još danas!
Ooer tutobugarin kriv
je li to i Bugarska napala na Bosnu?
Dobrodošli u 21 vijek/stoljeće i u glavni grad BIH.
Saće Bošnje da nalože ćumur, da zagade, do oči ne možeš otvorit kako kolje zrak. I umjesto da neko ode u Rusiju tražit jeftinji plin da se prestanemo gušit kao pacovi, govnari hoće u NATO koji je propala ideja iz prošlog vijeka.
Propala firma uvozi gas?! Ko li su samo vlasnici vecinskih paketa?!
Logika nasih drzavnih sluzbi je posebna prica, neplacen racun do 25og, odmah ti ga obracunavaju u naredni, salju opomene, Elektroprivreda cak sad salje i datum kad ce doci da iskljuce. A njihovi kvarovi, obustave bi kao trebali imati opravdanje i mi gradjani bi kao trebali imati razumjevanja. Sta sad treba da ukljucimo grijalice i lijepo navrtimo i na racun struje plus sto i ovamo nece biti umanjenje.
joj jada jadnog dabogda svi skupa u zrak otisli
PUKO KVAR.
Zato ja ložim drva… pa nek materi smanjuju isporuku
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka.....od ustete, kupujemo jeftinije Eneergente.-