Komentari (430)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U metropoli stanje redovno.
sarajevo grade sta ti bosnje rade
"Kada je bio Tito mi smo bili prinudjeni da napredujemo i da budemo pristojni ali to nismo bili mi, bili smo prinudjeni, a sada kada je demokratija mi smo sami birali vlast i mi smo zapravo ovo sto jesmo , to je nasa prava slika. Mi smo zapravo ovo sto se danas desava u nasoj zemlji." Rambo Amadeus
Bog
tačno
Hvala Bogu, koliko je kurbana zaklano i podijeljeno.
A niko ne kaže, Masallah koliko je djece okusilo meso nakon, ko zna koliko vremena.
Što bi to iko govorio? Bacanje zaraznog otpada po gradu je gore nego nikad ne okusit meso u životu. Imaju slike kako su bacali organe i crijeva na sred ulica, da se djeca fino zaraze. Ta djeca vjerovatno nikad neće okusit meso jer će krepat od raznih bolesti.
brodequin Koja će to djeca krepat od raznih bolesti, šta pričaš bez veze. Tone mesa su podjeljene sirotinji. Vjeruj mi da se ljudi jagme za komad kurbana. Nama je to kao usput , zato što imamo dovoljno ali pitaj ljude ispred javne kuhinje da li se raduju kurbanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E svasta bas i ovo da procitam
Tako je to kad primitivci uzmu vlast! Ovo nema nikakve veze sa islamom, muslimanskim obicajima i sadasnjicom. Ovo je zlocin protiv covjecnosti i normalnog uma! Nadati se da ce narod smoci snage da na predstojecim izborima kazni nacionalne kriminalce koji su ovakav primitivizam omogucili!
Pa sto Orbanova kcer bacila zasrane pelene uz cestu na autoputu u Hrvatskoj . Ako moze mađarska princeza onad mooze i obican puk. Koja razlika
Analogija glupa ko i ti - dokazano glupo! Ako je ona mađarska novinarka mogla šutat imigrante, sad ćemo i mi. Eto ti tvoje analogije.
Cuj koljes ovce i to sad neki obicaj. Balije su bas za srednjeg vijeka prirasle.
1400 i neka godina, o cemu dalje pricati! Nazad u kameno doba, mosnjaci!
Ja sam dovoljno star da se sjećam nekadašnjih bajrama po mahalama. Pitomo, tiho, uljudno i kulturno. Ovo danas je mrtvi seljakluk i điberluk koji se svodi na zapišavanje teritorije.
to ti se cini da je tako bilo jer nije bilo kliksa da objavi sta se desava daleko od tvoje mahale
Ja sam dovoljno star da se sjećam nekadašnjih bajrama po mahalama. Pitomo, tiho, uljudno i kulturno. Ovo danas je mrtvi seljakluk i điberluk koji se svodi na zapišavanje teritorije.
genocid nad ovcama, Guteres da reaguje
I mi hocemo u Evropsle velikane.. HAHAHAHAAH.. svjetlosnu godinu smo daleko..
I kad Dodik kaže da je Sarajevo Teheran mi se ljutimo a vidi divote prizor za poželit kako objasnit prizor bilo kojoj osobi koja prođe kraj ovakog nečeg a potiče iz nekog normalnog društva!
Ovo je neko industrijsko klanje i odlaganje. Ko je odgovoran? Eh da je samo sistem i zakon pa da ga lupi po novčaniku...a ovako... nikom ništa.
Da je srece da opcinske vlasti Vogosce kazne krivce za ovaj (odvratni i smrdljivi) prekrsaj, sanse da bi se sljedece godine isto dogodilo bi bile ipak umanjene. Ne zelim da vjerujem da su vlasti u Vogosci zaista primitivne. Ili mozda neko zna nesto sto ja ne znam?
Turbo vjernici... i na šićkom na ulazu u Tz je ista slika kada je kurban bajram stim da je to neka klaonica ili nešto ne znam šta je... Pa u selendrama oko Tuzle samo bace iznutrice pored puta u šumu, kanale, šahtove, livade...jbeš takvog vjernika...pogan ljudska a ni v od vjernika