Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostali su ustvari muslimani. Gledaj imena. Hahaha
Odkud znaš da su muslimani? Možda su neki i agnostici?
13 + je trn u oku Ambasadama i Izdajnicima ! 👊👊
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mjesečno 80×5.000 KM=400.000 KM za mandat od 4 godine 400.000 KM × 48 mjeseci 19.200.000 Miliona KM Uhljebizam Sve to mi plaćamo
Pod hitno sda da se vrati
a šta će biti ako se svi delegati jednostavno ne pojave do 29.januara,znači li to da je prvi krug propao,tako nekako dođe
GLUPI BOŠNJO NE KONTA: NEMA TOG PONIŽENJA KOJE PREDSTAVNICI TZV. MZ NEĆE PODNIJETI OD DODIKA I SLIČNIH, AKO ĆE BH.MUSLIMANIMA BITI GORE I AKO ĆE BH BITI JOŠ NEFUNKCIONALNIJA. A.A. GA ŠATRO KAŽNJAVA A NATJERALA CIK DA ŠTO PRIJE PRIZNA REZULTATE IZBORA (IAKO SU ZNALI ZA ENORMNE DODIKOVE KRAĐE) I DA SE ŠTO PRIJE USPOSTAVI VLAST BEZ NAJJAČE BOŠNJAČKE PARTIJE.
Tik-tak
Ovi ostali svi imaju muslimanska imena to kod hrvata i srba nema partizani samo kod nas
Je li ovo onaj sto se djecom klete?
Pogledah i pomislih Bejamin Natanjahu a ono Arnaut
Gledam prije 10 dana kad su izabrali iz reda hratskog naroda jer je falilo iz nekog kantona pa dodali iz drugog iako imaju mali broj glasova.Stoje novinari ispred CIKa kad izađe ta djevojka -žena oko 40 godina i pitaju je da nam kažite nešto o ovome izboru,ona drži onaj telefon,pa gleda u novinare,pa joj opet novinarka govori nešto nam samo osnovno kažite ona se samo smije,zbunjeno gleda i nijedne ne progovori.Jadni mi a posebno hrvati sa takvim nesposobnim politicarima.
DODIK: IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.
kao ima nešto oko čega se slažu, a šta je to oko čega se slažu? jedino pozicije...
Odavno to pišem, Nikšić je na čelu SDP- Srpske demokratske stranke. On je, kao nekakav Bošnjak samo formalno nan čelu SDP, ali suštinski politiku stranke vode Srbi ispod njega (Mijatović, Magazinović, Stevanović...) - a vanjski ideolog stranke je dr Žarko Papić. Kad se govorilo o koaliciji sa SDA, Nikšić se klebirio i govorio kako ni oni ne mogu izdati svoje principe. Sada najednom za mr. Spadala ne važe principi i volšebno relativizira sh. rastakanje države BiH.
Nemojte samo vrući vode da se ne prehladi te
Formirajte vise vlast da ne gledamo sda i df direktore kako nas PLJAČKAJU.
Znači nakon prvog roka od 30 dana počinje teći novi rok za izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH te 30. januara osmorka i HDZ predaju svoje kandidate i 31.01. će biti izabrani. Isti dan Lidija Bradara imenuje Nermina Nikšića za mandatara Vlade i 01.februara oba doma parlamenta potvrđuju novu Vladu. Sretno
Schmidt je izbrisao rokove da Osmorka i HDZ mogu da formiraju vlast u Federaciji