Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevalja da radi, nevalja kad ne radi. Izgleda da bi klix volio da BL opet bude Miletova, on im je ipak zvijezda portala i najbliži saradnik.
Populizam ili ne makar je usao u kamion s ljudima nasim lopovima je to ponizenje
Vodi ga kuci sebi!!! Ako i valja... Mali zutokljunac ,,,mile je mala maca za njeg
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jel čistio ćirilicom ili lopatom?
@VinnyTheTruth vini, tvoja velicina je briga za slabije, malobrojnije.Mozes naravno i da se svrstas u malog ljigu, koji samo brine o svom genetskom i svakom drugom kodu.Peta kolona je CDA, uvijek bila i ostace.Ko ti brani sa budes Bosnjak!?!? Zasto se stidis? Ko se stidi!!? Cccc
Guz zicom,vidis da sjedi u traktoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako god,ja ga ne simpaticem,ali bilo ko i na kojoj funkciji trebo ni napolju da vidi sa radnicima iz prve ruke kako je na terenu..
Dodik je za ovog malog četnika mala maca, skontace to Banjalučani i skloniti govna tamo đe im je mhesto
Nek mi ga administrator produva!
Genocid je namjera unistenja kompletne populacije po definiciji. A ne namjera prebacivanja autobusima vojno nesposobnih na zeljenu lokaciju.
Koliko se sjecam sve je krenulo od ludog konobara i Davidovog trga. Dodik i Lukac nisu na robiji a tvrdili su da su oni LICNO ubili Davida i bacili ga u potok. Elem Drasko nosen tom euforijom posta Gradonacelnik. Znaci ŠUPLJA! Gradjani zeljni brzih promjena izglasase da se ide makar u rikverc ali nek ide Radojcic. ETO VAM 4 GODINE U KOJIMA CETE SE CIRKUSA NAGLEDATI... U RIKVERC NARAVNO.
Nije mi jasno zasto gledamo u komsijino dvoriste ,a nemamo ni svoje sredjeno? Ja sam lokal patriota prvo pa onda sve ostalo!
Stanivukovic je prava osoba za Zadrugu.
Ovo ko Bandic u Zagreb, cisti ulice. Ne samo da je ovo populizam na steroidima, vec nije ni orginalno.
Da nije slucajnu uzeo lopatu u ruke
Ni ovce vam nisu ravne koliko ste naivni
Onaj ko ne može narediti može uraditi.
Malo govno
Sve ok, al se malo preserava. Sigurno mu posao nije da se voza sa zimskom sluzbom a u sustini to radi kako bi stekao popularnost. Jeftino brate jeftino!!!!
Evo ga novi Miki Bandić. Iskakat će iz svake paštete
On je bar nesto uspio u zivotu a vi gospodo sta vi