Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad genocidna tvorevina ima Dan drzavnosti???? Mozda da je imala dan osnivanja, eeeee djikani, bas ste vlage povukli
popoviću, hoćeš li ti uzet pušku i branit srpstvo kad se bude nastavilo tamo gdje se 1995 stalo?
Mozda dan entiteta, drzavnosti nikako... Svi ste vi drzavljani Bosne i Hercegovine !!!
O kome se ovaj brinu taj nije daleko stigao. Mrš, lijepo ti kažem!
majmune vlaski, ti tu zlocinacku tvorevinu nazivas drzavom,nece moci dok postoji i jedan iskreni bosnjak.rijesicemo mi i sa svojim lopovima sto su kriminalom i korupcijom stavili bih na kocku i doveli nas pred vrata rata.
Daj bolan ne seri kakvo ratovanje! Ti bi ratovao, jer mi hoćemo da slavimo 9.Januar koji slučajno pada na vjerski praznik. Pa jel ti znaš da kod Srba svaki drugi dan neki svetac, mi sami ne znamo dok ne pogledamo na kalendar koji je točno svetac. Neko taj svetac slavi, neko ne slavi. Nije ni bitno. Vi slavite koji god hoćete datum mi vam nećemo braniti. Ajde sad malo o tvom ratovanju radi toga što neko će nešto da slavi, da naglasim: Kako to da izvedete? Jel ti stvarno misliš da će neki Bošnjak koji živi u Republici Srpskoj dići uzbunu i početi da puca i da nekoga dira? Ja u to ne vjerujem. Sa druge strane mi Srbi ga necemo ni taknuti. Pozvat ćemo policiju bit će priveden ....bit će sudski postupak i to je to. A, Ako vi upadnete iz Federacije organizovano kao neke paravojne formacije to će biti međunarodno gledano kao teroristički napad. Ispast će te vjerski fanatici i debili. Kako god okrenete zeznuli ste se što dižete prašinu radi jednog slavlja...Niste ni diplomatski ni na svjetskom nivou dobroj poziciji. Ako u Beogradu kojim slučajem smire Banjaluku i taj se referendum otkaze, i to je pobjeda za srpski narod. Jer tada bi Beograd dobio na ugledu kao mirivni faktor u regionu. Kako god okrenete, Srbi su dobitnoj poziciji. Ovu tekmu ste izgubili jarane moj kako god ti okreneš!!!
Glupane nepismeni seljački šta lupaš gluposti... Glupanu i nepismenom nema svrhe niti objašnjavati..
Republika Srpska ima pravo potvrditu svoj Dan državnosti na referendumu, kao najdemokratskijem mogućem načinu da se izrazi volja jednog naroda..posebno obratiet zadnje dvije rijeci jednog naroda a ostala 2 konstitutivna naroda koda i ne postoje..? I onda neko prica o preglasavanju..!!
Kad postane drzava nema problema ali dok je entitet tesko da moze imati dan drzavnosti
Ima li ijedan politicar u rs-u da ne lici na krmaka...pogan
a ko je sad ovaj Sahbaz😂
"Suverenitet BH entiteta"??????? Pa s kojeg si ti drveta pao na glavu majmune jedan i do kad ćete više intervjuirati ovakve mediokritete u službi Velike Srbije?? Suverenitet je Bosne i Hercegovine a upravo ga Rusi NE POŠTUJU! To je ono što si trebao reći papak a u nastavku da su iskreni neprijatelj Bosne i Hercegovine i njenog većinskog naroda.
@HelpNato ti si prije svega bolestan čovjek i trebao bi poraditi malo na sebi. Dobronamjeran savjet. Živio i prijatno s krmetinom....
ko je ovaj kurton. nikad cuo za njega. sada se svi anonimusi nalaze sposobnim komentirati... nije problem referendum. idemo citava BiH da se izjasni i ako treba o svim pitanjima koja postoje.
slavi se 20 godina i šta ?...čemu tolika frka .
o cemu cete pisati kad prodje ova frka oko refernduma i burkinija
Sigurno ni novinari ni politicari nece se baviti ekonomijom i razvojem... Navionalizma i igara...
vi biti nepismeni :))))
Smiješno je da se pravi reklama na klixu nekih minornih parija i anonimusa iz rs