Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja slika - otklizao šaht. Majko mila zašto mi plaćamo onolike pare za ceste pri registraciji vozila.
sada će biti da nije prilagođena brzina. nema šanse da priznaju da je do njih. uvijek je do vozača jer su ono nepogrešivi
zadnja recenica texta "DOM ce sjeverozapadni dio BiH biti posteđen" , sta je umjetnik mislio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas gdje god padne jaca kisa, odmah jezera po ulicama i totalni kolaps.
vidi davora sto se zrtvuje za sedmu silu ..bravo bravo direktor ce ovo znati cijeniti
Prodaje li se golf na 5. slici..? :)
Kako onaj jado s "Peugeotom" pogodi onaj šaht kraj podignutog poklopca, ili je ono slikano radi reklame pekari "M P M " ....? ? ?
Kakav narod,takvo i vrijeme
subhanala. ono sve se ko gradi, sve cvjeta, nove zgrade, novi kupovni centri, novi poslovni prostori a ono najosnovnije ko sto je sprjecavanje stvaranja jezera poslje jedne malo jace kise kou bijafri.
Kako rece neki dan neki lik za Tz nevrjeme " Ko komunjare nevjernici" "to im je opomena"
To je to a ne sto neki maloumnici pisu tj . vrijedjaju :D
hebote alipašinom, bolničkom, koševskom.........teku rijeke a ne potoci. Ko da smo najgora selendra u africi a ne u evropi. A svako vece redukcija vode :):):)
a ja jutros razmišljam...da li da ponesem peraje
Nije bilo nikakvo nevrijeme, ni vjetra, ni grmljavine ni ništa.... ali preobilna kiša jeste... što je nastupio baš ovoliki HAOS treba zahvaliti zapušenim odvodima i nadasve IDIOTSKOM ponašanju većine vozača. Brisači ne mogu da osvoje, a ono se sa 80 km/h kao sumanuto zabija u vodeni talas, zapljuskuje pješake i vozila, širi nervozu... nalijeće na šahte izbijene pritiskom vode i pravi zastoje.... Po ovakvom vremenu, SMIRENO.....upali 4 žmigavca, vozi lagano ili se skloni na bezbjedno mjesto...
I kada bi znali kakva se ozbiljna šteta može napraviti na vozilu naglim zapljuskivanjem i ulijetanjem u "jezero" na cesti, ne bi vam nikada palo na pamet takvo idiotsko zalijetanje.....
Dobro je da nije zahvatilo pionirsku razbjezali bi se lavovi ko u Gruziji.
Ne dao Bog da je jos padala sahat ovim intenzitetom,ne bi trebali ići na more...
Ništa se od ovog ne bi dogodilo da voda ima kud da otiče. Ali nema, svi odvodi su začepljeni. ne vjerujem da su se ikada i pročišćavali.
A od onih poplava su namlatili para po konferencijama, seminarima, donacijama da se zastite od poplava, da se vise ne ponovi, odrzavanje odvoda. I evo rezultata, fujj smo drzava, drzava za odrzivi razvoj politicara!
Znači nemorate za KNJ da bi proveli vikend na vodi!
Slaufe oko trbuha i pred opstinu Sarajeva i skupstinu bejha i hebat im svima mater :) !!!!!!!!!!!
...i onda razici se polako svi svojim kucama te ponovo suti i trpi...
@blackspawn.... ne ba...zapalit.....istjerat ih iz fotelja i streljat pa popstavit nove i ako se oni ponovo nemogu dogovorit oko dnevnog reda opet streeljat i sve tako dok se nekrene naprijed ba...posto su otjerali bejha u kameno doba nek im se sudi po zakonima iz kamenog doba !!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)