Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne pada - suša. Kad pada - poplave, iskaču trafostanice, nema vode, nema struje. Uvijek neko/nešto drugo krivo!
Miljacka ko Drina (147 m3/s) u ljeto.
Sta je ovo i cijela Slavonija u Hrvatskoj takodjer bez struje. Tako ti je to kad se ima priucene elektricare, cim gruhne jedan grom, odmah cijeli gradovi ostaju bez struje. 'nate, strujni kablovi idu tri metra pod zemlju, a ne preko drvenih bandera i vezivanjem na objekte da se razvode, pogotovo u gradovima.
Redukcija je najbitnija
Prije će Fazlija pogoditi, nego Majstorović.
sta vam je ljudi... vrijeme je bas odvratno a vi se zalite...
lako je pit al' kako doc do kafane? camcem? :)
sta vidio... mlatar'o :)
yebite se elektrodistributori..sta vam je menadzment radio cijelo ovo vrijeme..sto niste predvidjeli ovakav scenario pa adekvatno osigurali trafoe....idioti seljacki