Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz ovu rijeku se sutra ocito nece moci sjediti i slaviti :(
Kad ce svanut u ovoj drzavi i odu ovi visedecenijski lopsoni ? Sto bi se uredila korita u drzavi , kada moze svake godine nekoliko puta na njima neuredjenim da se zaradi. I sve ostalo. ceste, pruge, kompletna infrastruktura u 90% se mora obnoviti . sve zivo. Al ovi ne znaju to.
Svake godine isto
BejiHaHa TONETI KEVI. KLIZAV TEREN, STACES.
samo da se zna...turisticke agencije su dale izvestaj da vecina uhljeba za 1 maj ode za dubai istambul i moskvu...a vi glasaci plivajte u poplavama i poskupljenjima...
Da se dogodilo negde gde zive Srbi, Bosnje bi rekle Bog kaznjava genocidase! Sad su Bosnje u zabuni, ne znaju kako se ovo desava i njima, okrivili bi Srbe ali ne znaju za sta, mozda su Srbi poslali kisu?
Samo vi glasajte za SDA, SDP i ostala konzervativna govna i da na zaboravim nastavite da kradete sljunak sa nasipa.
O bacanju smeca u rijeke necu da govorim, nisam ja nikad papiric bacio, a vi komplet ves masinu ubacite u vodu.