Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju će biti 12.7 miliona stanovnika u BiH...
...6.000.000 bošnjaka ...5.000.000 srba ...2.000.000 hrvata i 1.156.892 bosanca i hercegovca (956235 bosanaca i resto ercegovaca)
Bice svega u rezultatima,hahahaa....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jel moja obaveza ako mi dodje popisivač da mu sta spremim da jede :P
...ako ti nije puno, zovni turu roštilja...vidiš da ih gladne puštaju...
kakva ljakse drzava cudo jedno;
am i rite or amirite? http://cdn.meme.li/i/ow0ab.jpg
Pored toga što je lagao na rahmetli predsjednika da je obećao da ćemo živjeti zlatnim kašikama, Darko Brkan - propagator tzv. nacionalnog bosanstva - direktno je učestvovao u različitim kampanjama u Sarajevu i Banjoj Luci: Sarajlijama je poručivano da se izjasnimo kao građani (dakle, ne Bošnjaci), a u Banjoj Luci da "budu svoji", odnosno Srbi. Hoćemo li se ikada opametiti? http://www.youtube.com/watch?v=Sew_EaIG-qo&feature=share
Ako je u Bosni-BOŠNJAK u Češkoj je -ČEŠNJAK
Moze kod mene na potkrovlje :)
ZATO JA NE PUŠTAM U KUĆU NIKOGA NEK POPISUJE ISPRED VRATA IMA TU I KRIMINALACA
20 % ce se priznati od cijene goriva po 1 l,ma koji ste vi fasisti,svi popisivaci treba da odustanu,ionako je statistika skup laznih informacija,to svi znamo,ovaj popis je propao prije nego je i poceo,politicari ovo rade radi sebe,a ne radi naroda,pa dokle ce ovaj narod biti jadan i glup,dokle????
statistika skup lažnih informacija? pa ne vrši statističku analizu i prikupljanje podataka vidovita đemila
Tako ti je kad Hajra iz trgovacke dobije preko stele poso!
eto poturice nikako da se rese svog prevrtljivog mentaliteta , nisu zdravi ako ne zajebu nekoga, to im u krvi
Cirkus! Čuj u Istpčnom Sarajevu sigurna lokacija. Cccc.... Kakvu nam državu vljudi vode dobro da se još uvijek državom zove ova naša pokradena Bosna.
dugo rata ovde nije bilo...
Navikli smo da nas rane, bice namjesteno kao i Dayton....!!
Ovaj popis jednostavno NE SMIJE biti važeći...
Nas, Srba i Hrvata, 300 miliona
Svabijo pokori nas. Sve vam je oprosteno
Ovo je cirkus...