Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I maloj djeci je jasno da se jedino Hrvati boje objave rezultata jer ih je toliko da bi trebali biti manjina a ne konstituivni narod.
nema to veze.. oni su na 23-24% teritorije.. tako da...
@<!-- Posavski kanton, 10, zapadnoheregovački? Srednju Bosnu poklopili Bošnjaci a HNK ne puštaju?
NEDO BOG DA U BOSNI I HERCEGOVINI ZIVI 20 MILIONA LJUDI PA TAJ POPIS NEBI BIO ZAVRSEL ZA DVIJE DECENIJE.
Stvarno mi nije jasno sve u vezi popisa. Sta ima veze koliko kojih plemena ima, svi zive na podruciju zvanom BiH.
Hajde ba Jukicu potpisi nece ti se nista desiti. Ama koga se to bojis?
hoce gamad konstitutivna da mi izbrisu dijete da ga nema, sto dijasporci kazu 'ovdje nisi, tamo te nema'. cinjenica je da nas je sve manje i manje.
Hajde dobices azil u Sarajevu
Boji se da potpiše stvarno stanje, a ne ono koje priželjkuju Milorad i Gragan mu ga. A sa druge strane, moglo bi se na ponovni popis gdje bi im stanje bilo dalko lošije nego danas. U ostalom opštinski izbori bi mogli lako da budu referendum u isto vrijeme - nadati se da će lopovi otići u PM-nu. pa dalje!
Nije mu jasno...Nije ni meni jasno zašto ste plaćeni !!!
JUST DO IT!!!!!!!!!!!!!!
Pa neka mu daju odkaz i dovedu drugog čovjeka ovaj nije kompetentan a zna platu podici , smjesno u firmi ako odbijas posao slijedi odkaz zasto bi ovo trebalo biti drugacije ... E ko nama upravlja zemljom sve nesposobni i podobni ..fujj
otkaz, majka mu stara...
Hrvati su najinteligentniji narod u BiH. To je cinjenica. Porazavajuca je cinjenica da su Srbi drugi.
Ma svejedno koliko kog ima, to ne mijenja niti Dayton niti konstitutivnost ijednog naroda...
Jeste, usvaja, ali na prijedlog entitetskih zavoda, koji trenutno imaju različite prijedloge. Pa bi se sada Jukić kao trebao prikloniti jednoj strani i tako ispasti žrtveni jarac. Zato, Jukiću ne podliježi pritiscima i ne potpisuj ništa dok se entitetski zavodi ne dogovore.
Potpisat ce, kad tad, inace cemo ga majoriziIiIirati.
@VlaskiSkutorskiJezik Da je to tako, onda bih se ova trakavica vezana za popis već odavno prekinula. Ali kako vidimo, nije... Znade to i vaše vrhovno poture, Bakair, pa zato i šuti.
šta si ba pizda potpisuje i ćao
hahahahahahaha
narod nikad nije bolje jeo oblacio se vozo auta zivio u boljim stanovima kucama vikendicama putovao,a samo kuka kako nevanja,pu u p.m
@aszuzastuz nece niko da radi,naucili u ratu na humanitarnu gibiru ,a samo postavljaju slike sa putovanja istambul makarska cevljanska korida,1 maj itd ,5 jaganjaca okrece a sve nevalja pa nevalja,
@caco na izborima izaberu izmetbegovica pa pocnu kukat kako ne valja,tako isto I kurvati I smrdi takodje