Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo moj dragi, sta ce tebi imovina??? I onako secijasi nista ne rade, pa sta ce im...
Ima i opstina imovinu. Sta je po tebi drzava? Drzava je i opstina, i kanton, i entitet. Drzava je svasta nesto...Vi to sasvim pogresno dozivljavate. Niste drzava-VI. Drzvu cini mnogo sto sta.
Drzavna imovina je drzavna imovina drzave BiH-e i TACKA!NEMA podjele i raspodjele po entitetima il kantonima!NEMA! BiH4EVER!
Ovi u Teheranu bi samo da odlucuju, odlucuju i odlucuju i odlucuju...sta vam je insani??? Masta moze svasta...
Drzava nije samo u Teheranu, glupsoni!!! Valjda su i opstine, kantoni i entiteti vlasnici necega!!! nema dzabane, kako god.
Dobro je što OHR popisuje DRŽAVNU imovinu,kada sa tim završi znat će se šta je sve DRŽAVNO.
\"..popis nekretnina nad kojima je 31. decembra 1991. godine pravo raspolaganja ili upravljanja imala bivša Socijalistička Republika BiH, te nekretnina koje su na BiH prenesene kao rezultat međunarodnog sporazuma o sukcesiji bivše SFRJ. \" znaci, sve je drzavno ! I sta sad tu ima pregovarati, fakat ne razumijem... entitetima dati prostorije koje su im neophodne za funkcionisanje (sto \"oni\" hoce drzavi nametnuti) a sve ostalo je drzavno.