Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kome Gojer smeta to je suplja a i ovi debili jos nisu skontali da je to nedze drugo . Losa im tipa , jeste da Gojer izgleda ko JARAC ali nije trave pasao?!?
a ima stan..? ja mislio da on zivi u pozoristu...
Ma i nije neki covjek ovaj Gojer!
Jebem ti pravdu, loše stvari se dešavaju dobrim ljudima, Nekom se ne sviđa kako gospodin Gojer priča, a ovi što komentarišu gluposti, pa jeste li uopšte slušali kako priča, jedini on svaki put kad se nešto loše kaže za Bosnu digne, ostali svi šute. Sve mi se čini da ljudi i ne gledaju televizor, ili ako gledaju, gledaju pogrešan kanal. Pa ako već gledate DM Sat 24 h na dan, nemojte komentarisati onda nešto vezano za politiku, jer je to sušta suprotnost.
ma zaboravio zakljucati vrata.gojer ne zna jel poso il doso!
Pa i meni su kuću tri puta obijali i firmu dva puta. I šta sada? Neko to ciljano protiv mene vjerovatno. Jadan Gojer ugrožen...
E bas mi ovo ide na zivce! Pa i meni su dva puta obijali stan, Bosnjak sam, nemam neko bogatstvo ... pa opet obijali. Eto sad se pitamo zasto su njemu ... pa tako mu grah pao. Najgore je to sto kad nekom Bosnji obiju stan 3-4 puta ... nema veze, a cim je neko drugom ... ooo to je etnicko ciscenje ... ma fuj! Pozdrav!
nemoj da si tako rigorozan rigorozni :-)
Čuj Gojera i govana, treba i Hrvatsku mobilizirati da se vidi koji mu je narkoman u stanu bio. Kupi sebi vrat, ima u Robotu za 180KM, orginalna kineska...
J...ga i ja sam ugorozen i trazim da me zastite, 5 puta su mi do sada provalili u kucu i nikada nisu nista vrijedno odnijeli, jer i nema nista vrijedno unutra. Nabavi valjanu opremu i problem rjesen. Malo investiras, ali vjeruj mi da vrijedi, jer samo na popravljanje vrata sma dao puno vise, nego sto su me kostala nova malo bolja protuprovalna vrata. Zato pare u ruke i kupi ta vrata vise i ne zajebaji nas sviju sa tim glupostima.
I meni je sumljivo, ko je gosp. Gojer da mu se učestalo provaljuje u stan. Bilo je priče da je prošla provala namještena, pa možda i ova. Možda je u pitanju ugroženost hrvata u SA, mada ja mislim da se radi samo o reklami. Dotični gospodin uživa kada je na televiziji, što bi rekli, voli se slikat\'. Hmm...
Covjek pun ko\'brod. Pa kupi malo bolju protivprovalnu opremu. Bar ti imas para, ili nek ti Silajdzic finansira sad visis na njegovim plakatima.
Tako se vrši sistemski planirano etničko čišćenje. Šta treba da se desi pa da ljudima to postanje jasno. Obični građani Bošnjačke nacionalnosti u to ne vjeruju, jer oni možda i nemaju takvih namjera. Ali postoje centri moći u koje niko ne vjeruje, ali postoje-budite sigurni. Oni to proizvode. Tako se uvijek radilo. Te stvari uvijek izađu na vidjelo, ali nakon pedesetak godina... Ti \"Centri\" su uvijek dopingovani podrškom druga dva \"Centra\" i srpskog i hrvatskog, jer i njima to odgovara. Nažalost, prirodna posljedica takve politike, ali i građanskog sljepila, prirodno i bez ikakvog otpora vode Bosnu i Hercegovinu ka podjeli. I to je mnogo izvjesnije od njenog \"spajanja\". Ako se iko bavi ozbiljnom i racionalnom analitikom, objektivnim rasuđivanjem i predviđanjem, šta će prije biti jedna ili više država? U kom pravcu ovo vodi? Nema niti jedan primjer koji nas vodi ka zajedništvu.
ahahahahahahahahahaahhahaha ahahahaha maleni ugrozeni hrvati i peder gojer koji je prosli put lazirao provalu da uzme pare za slike iz osiguranja a slike krio kod prijatelja cuj ih hahaha
jebao ih gojer