Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edita Đapo dala dozvolu uz tal. Da nije bilo građana ovo bi prošlo glat
Bolnicki otpad?
Nasi na vlasti bi nuklearni otpad u nase kuce uvezli samo im po stoju daj. Vjernici veliki...
@akuzativ "probosanski"
Malo nam našeg smeća.
bas se pitam ko mu je dopustio ovo tj. nastelio? 🤣
Jako zalosno. Dali su dozvole za uvoz otpada i smeca. Taj otpad dolazi iz Italije, Slovenije i Hrvatske. U Lukavacku cementaru dolazi otpad iz Krskog, Varazdina itd, navodno komunalni otpad ali zasto takav otpad u Bosnu i ide preko 2 zemlje koje koriste NE Krsko i prodje pored nekoliko cementara u Hrvatskoj koje mogu spaliti isti taj otpad kad je to samo "komunalni otpad" ??
sveće to završiti na buvljim pijacama širom BIH.
Ko da gledam da je to izrezana odjeca od oboljelih od covida koji su bili u nekim talijanskim bolnicama ?????
Šta sve čovjek neće uradito da bi se domogao novca! Pa gdje mu je savjest? Dokle ide više ovaj bezobrazluk? Moj mozak jednostavno ovo više ne može da shvati. Stvarno jadno!
ko je dozvolio. pojo vuk magarca. jel pojeo ili pojela jel musko ili zemsko . tuga jad bjedaa
Moja djeco moji mili janjci......
Lijepo se vide bolnicke deke, pidjame... Samo budali nije jasno o kakvom se otpadu radi. Uvezli su potencijalnu epidemiju, ne samo Covid-a vec i ostalih zarazenih bolesti. Odgovorni za ovo ako ne zavrse u zatvoru imamo ozbiljan problem u sistemu. Ovo smece nikada nece zavrsiti u toj fabrici, jer znaju porijeklo i da ce staviti radnike u zivotnu opasnost. A uzela se ogromna lova jer ovaj otpad niko nije htio, i ima svoju cijenu da se kvalitetno tretira do njegovoga insiniranja.
Tačno tako, samo što nažalost niko neće odgovarati. Mene šalju na sud zboj jednog računa za vodu koji je nerealan i tu su brzi, a oni ko zaštićeni medvjedi, niko im ništa ne može. Pravosuđe je glavni problem ove zemlje! Tu sve počinje i završava. Ujeo vuk magarca! Da se ovo desilo negdje drugo, letjele bi glave. Ali ovdje ni morala ni pravde niti suosjećanja, samo interes za vlastiti džep. I ništa se promjeniti neće. Osuđeni na vječno trpljenje! Žalosno!
Kako uvjek nadju nacin da se obrukaju u svijetu...
Ovakvi otpadi su se nekada vozili u Afriku, sada ih uzimaju nasi majmuni. Pitate se zasto epidemija?
https://slobodagovora.org/donations/fatmir-alispahic-defter-hefte?fbclid=IwAR0dw0OrKkyltW1LyMLbNkS742G3oXj8Yyf6RFsEMVH9KXoFOXlqXMn3rJM
Neko bi trebao zatvor fasovati
Na svakom koraku Diplomatic5 sa svojih 10 nickova pljuje po Klixu.Umobolan i isfrustriran, ima zadatak samo da pljujes po svima sem po SDA klonjerima. Evo pozivam citatelje Klixa da napravimo kampanju protiv njega na ovom portalu.Kada god neko zeli da mu se sjeti komplet familije, samo treba da ti napise DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS .... mozda nastanu i majice, kao kod Baka Praseta (Diplomatic, da ti ne objasnjavam ko je to, ti si mator, to je metafizika za tebe)
Ma kakv otpad to re tekstil koji će se prati u Azel FRANCE na Mostarakom raskršcu, parfemisati i došivat će se brendovi! To istražite