Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je u pitanju skola niko se ni ne trzne to je odlika ovih poslijeratnih vijernika na baterije. Pljuju kako ne valjaju skole i bolnice a za vjerske objekte odvajaju od usta.
Jos mi nije jasno kako to da IZ ima toliko para a da svaki put moraju vijernici da placaju sve. I onda kazu mi smo tu zbog vas ovo vazi i za ostale vjerske zajednice djeluju po istom sablonu.
Skolu i bolnice nek financira drzava (valjda se zato uzima porez a ne da se pune dzepovi politicara) a vjerske objekte ce da rade vjernici.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Koji će racku te munare kad se ne koriste onako kako je zapisano u kuranu.Allah je poslao jasnu opomenu onima koji se okoriste u njegovo ime da ne postavljaju više zvučnike!
Svi realni komentari su u ,,crvenom,, . E realno stanje nemaš šta .
evo, stigle pare odmah, svaka vam čast. Nek narod grca u bijedi. Al zaista je džamija bitna, džamija je početak novog života koji, majku mu, nikad ne dolazi. Zašto?Zašto je islamski um zarobljen u srednjem vijeku još uvijek?
Komentatori, ne ocekuje od vas nitko nista, uzalud trosite energiju.
jesi li uplatio? fesa dadni za munaru i šuti, nek je Allah zadovoljan s tobom.
Ima li neki broj ili paypal, da doniram pare ?
moja dijasporo fuj, sakrivate se iza vjere pa sto neuplatiste pare za djecu oboljelu od raka, a pobjegli ste prvi metak opalio sada glumite velike vjernike
Uvijek se iza vjere huje kriju. POšten čovjek ne može podnijeti toliku količinu besmisla i onda vjerovati u bajke pustinjaka stare 3000 godina, u vrijeme kad je nauka, pre svega psihologija, tako daleko dogurala, pa neuroscience, psihijatrija itd. ALi ne, bajke su ljepše.
da li je iz ikada ukazala na hutbi problem nezakonitog zaposljavanja bez konkursa i sa nastimnim konkurisma jer je to jedan od grijeha koji unistavaju nasu drzavu
Bosna Super svjecice su iz Tesnja
Samo u federaciji za godinu daju milijardu i po KM na kladionicu eh sad zamisite da se tako izrazim koliko je to bubrega jetri kojekavhih terapija za oboljele,skola dvorana bolnica obnovljenih objekata itd i sad odma problem jedna munara i nek je treba dati za te stvari i opet nam kriv Bakir Covic dodik i co. A znamo kome idu te pare.nas treba kolektivno kastrirati da se ne razmnozavamo vise toliko.
Ne znam cemu obnova kad je Allahova volja bila da je srusi. Vjetar je od Alaha, bogohulnici.
Džamija je ostecena vremenskom nepogodom i sasvim je normalno da se i obnovi. Neshvatljivo je sto se toliko ćafira oko toga uzbuđuje.
a da je djete bolesno i da treba za operaciju rijetki se sjete ....
licemjernijeg i poganijegnaroda rijetko jos gdje da ima
Ne do bog kakvu fabriku obnovit, daj primitivcima da se mole 24/7. Eto ti moli se 2 godine bez prestanka nista ti nikada nece pasti s neba, samo bajo rad tvoj rad i trud.
ja predlazem mirno razgranicenje...bosnjaci neka sarajevu,zenici i tuzli dodaju srednju bosnu koju bi mjenjali sa hrvatima za bihac i krajinu...hrvati neka srbima daju posavinu asrbi bi se povukli iz vukovara i baranje...tako bi bosnjaci prvi put u isstoriji dobili svoju drzavu i mogli bi sami odlucivati o svom uredjenju...srbi se pripoje srbiji a hrvati hrvatskoj i vjerovatno vise nikad nebi imali sukoba...vredi razmisliti o mom predlogu jer je realan i garantuje vjekovni mir.
@AnandaSorab "a srbi bi se povukli iz vukovara i baranje..." U kojoj ti godini zivis?
@AnteKante ...to je predlog...zasto ne razmisliti o njemu?...uvjek je bolje tri puta mjeriti pa jednom sjeci....svi argumenti su na mojoj strani....samo lideri triju naroda moraju biti hrabri i reci narodu sat je najbolje za sve....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cujjjj komunjaraaaa!! Mamicu vam vasu komunisticku!!!!! Ni srbin ne voli titu ko pogani bosnjo.
Jbtibog mater debilsku balijsku!
Samo složno braćo Bošnjaci! Balijama, ujama i smrdama nakon toga ostaje samo sisanje motke ko u nadrealistima!