Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kazna za unistavanje tuđe imovine 6 mjeseci zatvora i 10x novcana kazna veca od pricinjene stete, bosanci bi bili najkulturniji narod na planeti. Dakle, jednostavno je rjesenje.
ma da se naplacuju kazne, ne bi ova bagra nikad nista ni polomila.
Na tom stupu su sve seljaci mater im ebem u sup cinu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stvarno moras biti seljacina da na ovaj nacin narusava javni red i mir i da unistava tudju stvar.
Seljaci iz Gorazda.
Ljakas furka, agresiva, najo se steroJida...
Šta rohan zna sta je klupa...
nista, popravis i zasto da obican covjek ispasta.ne mogu oni srusiti koliko mi mozemo napraviti
Raja nešto razmišljam pa ovo su najverovatnije polupali povratnici iz Sirije. Oni ovako lupaju kjafirske stvari tamo
Cijelih 6 slika jedne te iste klupe...uzas
Sta se desi kad se sretnu Ane i Njihka,Strada klupa.
Fascinira me kako razvale ove od betona i odakle im volja...
Eh da ti znaš kakvu snagu daje pjesma Oženi me Babo moj od Keme Malovčića
Ovo je posljedica komunizma i ateizma. Jer djeca odgojena u toj ideologiji samo gleda kako će kome našteti. Pokrasti nekog, napiti se, nadrogirati, zbosti nožem, upucati... Vehabije su najgore, a nisam još vidio dijete vehabije da nije uzorno i primjer drugima. Poštuje voli roditelje, zna za Boga, zna da treba biti fin prema drugim ljudima. da ne kradu , da ne varaju, ne piju, ne drogiraju se. To su činjenice, voljeli mi nešto ili ne.
@simasimau Uzmi crnu hroniku za jednu godinu, posljednju ili bilo koju... pa vidi ko to puni crne hronike, džamijasi ili ateisticka gamad koja se boga ne boji...
@Sverc2 Uzmi crnu hroniku za jednu godinu, posljednju ili bilo koju... pa vidi ko to puni crne hronike, džamijasi ili ateisticka gamad koja se boga ne boji...
Sve javne povrsine kao sto su parkovi, trgovi, glavne ulice, igralista i parkinzi MORAJU biti 100% pokriveni kamerama. Mada se mnogi osjecaju nelagodno spoznajom da ih neko promatra, treba im biti jasno da nisu nikome toliko zanimljivi i da niko ne bleji u monitore od video nadzora dok se nesto lose ne desi. Kamere i adekvatne kazne sto prije.
Nije to jedna klupa, ima jos bezbroj primjera ovakve retardacije i autisticnosti pojedinih "gradjana". U medjuvremenu pecine zjape prazne cekajuci ih da se vrate u svoje prirodno staniste.
Video nadzor,visoke novcane kazne sa dodatkom otplate uništene imovine.Jedino tako se moze suzbiti primitivizam. Ovo rade ne izivljeni i ne civilizovani papci!!!
Sve javne povrsine kao sto su parkovi, trgovi, glavne ulice, igralista i parkinzi MORAJU biti 100% pokriveni kamerama. Mada se mnogi osjecaju nelagodno spoznajom da ih neko promatra, treba im biti jasno da nisu nikome toliko zanimljivi i da niko ne bleji u monitore od video nadzora dok se nesto lose ne desi. Kamere i adekvatne kazne sto prije.
da zelite pronaci pocinioca lako bi ste to uradili
Ljudi nemojte biti tako kritični. Možda je nekog Podrinjca pogodila pjesma Kemala Malovčića "Zumro rode" pa nije mogao kontrolisati emocije