Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj da zakasnim na pos\'o, tek sam ga nas\'o
Ovi seljaci očito patološki mrze sve gradsko. Eto blokiraće ulaze u gradove. Pa blokirajte federalnu vladu i Brankovića, sa njima imate problem.
Dakle, meni sutra ne gine kasnjenje na posao...
Nabavi ti lopatu da se sam zakopaš.
@RS NE SERI GLUPANE, NEGO NABAVI CAMAC DA MOZES PREKO DRINE AKO KRENEMO TAMO,NIJE TI OVO 92. A ZA OVE POLJOPRIVREDNIKE , BOLJE IM JE DA DODJU PRED BRANKOVICA PA DA NJEGA BLOKIRAJU. I MI CEMO IM SE PRIDRUZITI
Čekamo vas tako gladne. Krenite na RS pa da završimo.
Koji si ti ogranicen um. PC jeste dio BiH, a i objasni mi kakve veze ima PC sa ovim sto FBiH ne ispunjava obaveze i rusi domacu proizvodnju? Kako je to PC kriv za to???
A taj naci je da jednom zauvijek prvo udarimo na ranu tkz pc tj da je vratimo u BIH pa onda da nastavimo...
na zalost blokade kod nas ne ferceraju, i opet samo stete obicnim gradjanima. Boli neka stvar odgovorne, sto ce se sat vremena blokirati ulaz recimo u Sarajevo. On ce sa pratnjom opet moci uci i izaci, ili ako treba izletjeti. Ko ispasta, opet neduzni... Stoga se mora napokon poceti protestvovati na nacin koji je djelotvoran.
joj nemoj samo Tuzlu blokirat\' da ne zakasnim na tekmu
To se traži ! Rušite sami sebe ! FREE SRPSKA Biće još ovako lijepih vijesti
ja@ bolje bi ti bilo da bojkotujes strane proizvode, da kupujes domace... nasa vlast unistava pored svega ostalog i poljoprivredne proizvodjace sto je ludost, buduci da je poljoprivreda jedna od osnovnih grana privrede u normalnim drzavama... Bitno je da otvaramo shoping centre i granape :):)
A mi ćemo u gradovima bojkotovati njihove proizvode !