Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tako i treba
Zasto ne tuze Lijanovica, nije drzavi platio desetine miliona poreza, a isto toliko je pokr'o kao ministar poljoprivrede.
ante se bojao da zaposli savjetnika da mu nermin ne bi šta rekao ružno na jutarnjoj kahvi..lijepo
Da nije ovaj prešao u HDZ?
Suvišno je davati komentar na ovo. netreba nama nikakva poljoprivreda, sve se i onako uvozi. Domaće je bezobrazno skupo i najskuplje.Lijanovići su šverc komerc, a ovim poljoprivrednicima nemožeš nateći poticaja i para. Ministara i ministarstava nigdje više a zemlja mala.Entiteti ,kantoni pa ljudi što je previše previše.To nam uopće ne treba, za taj budžet koji ide na poljoprivredu možemo uvesti hrane da niko ne bude gladan i onako se sve uvozi po daleko nižim cijenama
Dosta se u Holidayu pojelo sa Lijanovicem i popilo,pa sda valja raditi sta on kaze! Fujj
Ovog Pejića kad vidim povraća mi se. Lijanovićeva podg*uzna muha.
Koja ironija, Lijanovicevi kriminalci i njegov zet podnose krivicne prijave hahahahha
Treba imati nešto u glavi, a uz to biti i hrabar da se na ovakav način bori protiv vlasti. Lako je sjediti kod kuće, pljuvati po svima, dok vozovi prolaze. Ne znam ništa o predmetu optužbe, ali čovjek sa imenom i prezimenom tuži čovjeka sa imenom i prezimenom i svaka mu čast.
_"Ipak, Pejić napominje da poljoprivrednici neće čekati da istekne cijeli mandata prije nego što podnesu krivičnu prijavu ako podsticaji budu ponovo kasnili." Smiješni ste. Čekali ste 4 gopdine i više na svoje, pa tek onda tražite pravdu sudom. Trebali ste utužiti godinu za godinu, poslije isteka svake godine, a ne sada poslije isteka njihovog mandata. Ovako se događa kada niko nema odgovornost za posao koji obavlja i niti bilo kome polaže račune. A račune bi trebali da polažu narodu koji ih je birao. Protiv svih njih u vlasti koji su direktno, ili indirektno urušavali ekonomsku stabilnost države treba da budu podnesene krivična prijave i treba da odgovaraju za totalnu nestabilnost u Državi. Ali, to se nikada neće dogoditi sa ovakvim blentavim narodom.
Sto su smjesni? Sto su uradili svoju duznost poslije 4 godine? Neki nisu ni nakon 5-10-15... Umjesto da pomognes/pohvalis ljude, ti im drzis moralne pridike... Jesi ti to u dijaspori? Kad se striktno u trecem licu obracas drzavljanima bih?
@Aktivator, a da si ti shvatio i jednu riječ koju sam napisala, ne bi mi postavljao takva pitanja. :)))))))))))
Taj papir sad okaci macku o rep, pomiri se s tim da nam je cijela drzava takva
Mene interesuje placaju li ovi poljoprivrednici ikakav porez, koliko znam oni stalno dramce neke pare,stalno im neko nesto duzan
nemoj na antu.. on je manjina.. sve sto je ucinio, pardon sve za sto ga neosnovano optuzujete nece biti uzeto u razmatranje jer sve sto zelize jeste sikaniranje i omalovazavanje covjeka koji pripada nacionalnoj manjini :P
Nije manjina tolika tako da će proći ovo ;)
ma bice da jeste.. znas da su onom bevandi, gemistu ili koja vec mjesavina vina i vode/mineralne, nasli oruzje u uredu, bilo je jos optuzbi za primanje mita i korupciju pa se izvukao.. ne da se izvukao kazne, vec nije sankcioniran na bilo koji nacin.. em je foteljas, em je manjina. ima 2 jokera u rukavu + pun podrum ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)