Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono vila??
Ni oluka nema.. Ovi gradili ko u Kuvajtu gdje kisa i ne pada. Nemaju ni avlije kako treba.. Isto neki sabirni centar..
Ovo hills? Ne vidim koja je razlika izmedju ove kuce i normalne obiteljske kuce u predgradju, dapace obiteljske su mi lijepse i toplije, ovo i okolis izgleda ko govno i zasto bi ko ovo rezrrvirao
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ViK i Zavod za urbanizam Kantona Sarajevo su dali svoju saglasnost za izgradnju svih 200 objekata u okviru projekta "Poljine Hills" jer to nece uticati na povecanje potrosnje vode i sve instalacije iz 1956 su jos tada predvidjene za gradnju najmanje 4500 velikih objekata u Sarajevu bez bojazni da ce doci do narusavanja opksbrbe vodom, srujom, plinom...Redukcije koje ce uslijediti nakon izgradnje ovih objekata nisu niukakvoj korelaciji sa ovom izgradnjom, nego zato sto su Hamid O., Omer R. i Rasim G. zalijevali svoje baste 2014 godine i potrosili svu vodu iz vodovoda.. :) :) :) :)
Pa tako to dođe,ovde je sve po planu,nekom planu.
tito vizionar još 56' predvidio dolazak arapa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dragi moj Boze, sta ovo cinis, sta se ovo dešava! Dosta porodica u našoj zemlji, bosanaca i bosanki, bukvalno, ali bukvalno, znam porodice u svom naselju gde zivim, nemaju bukvalno sta da jedu, znaci nista, veliko nista, grcaju u siromaštvu, zive od socijalne pomoci koja im moze trajati 5 dana, mislim hrane sto kupe za tu socijalnu pomoc koju im kanton isplati i mislim na 3 porodicu, znaci tuga, jad i cemer, a nekome si Boze Dao i Podario da mu u avliji izvire i tece novac svake sekunde.
upisa se od smijeha
Ovo mi vise lici na bunker majke mi mile, a to ko domace stanovnistvo nece moci ni "prismrditi" tim buducim stanovnicima, jer kako procitah ne stojimo dobro finansijski. A bogami mafija politicara, plus kriminalci mogli bi pokupovati sve to onako dzuture. Ja mislim da je to sve namjenjeno arapima, eto prosto me strah od te pomisli.
Jao bolida na klix_u..... U bit će ih zavist....
Cemu nezadovoljstvo. ovo nije ni namjenjeno ljudima koji vole Buljakov potok ili Svrakino nacin gradnje i dizajn. Morate malo prosetat po svijetu da vidite sta je organizovan i definisan nacin gradnje da bi vam se ovo svidzalo.. cestitke investitoru. ovo ce biti super kad se zavrsi.
nemam sta da radim pa pisem ovdje
Sjećam se vremena kad se pljuvalo po projektu BBI centra. Skupljali su se potpisi da se na mjestu RK Sarajke izgradi plitka bara. Kada je BBI centar pušten u rad, pokazalo se da je to rješenje bilo pravo. Tako i sada prepametni Bosanci vide "geto projekat, užasan i ružan". Daj Bože da se ovo napravi i da se još ovakvih projekata implementira, pa da Sarajevo postane nešto više od jednog interesantnog ali ipak malog balkanskog gradića.
KAD GOD JE U FBIH RAĐEN VELIKI INFRASTRUKTURNI PROJEKT, Uvijek je išla i hajr džamija donacije od izvođača (k)radova. Eno autoput. NApraviše TUrci još jednu u Pazariću, nako REZERVE da ima ! A da nisu Turci dobili autoput na tenderu ? Ih da nisu šalđijo :) Dakle, nema džamije u naselju, A NIJEDNA VILA NIJE ZA REISA ?????? Kad je je ono Fahru Šugu krenuo bizmis, dao 950 000 KM Reisu Ceriću za vilu. POlsije NI PARA NI VILE. Prokleti ŠEjtan uzeo !
"Isto neki sabirni centar"
Čuj zatvoreno za domaće stanovništvo..............hahaha Koliko mi je poznato upravo domaće stanovništvo (političari i ini tajkuni) odavno imaju viletine baš na ovom prostdoru. Muslimane (u Federaciji) dakle većinu stanovništva Federacije ali sirotinje Federacije nema ko ne pravi magarcima. Neka, valjda mi nismo u stanju drugačije, mi ne znamo i mi trebda živimo kao stoka.
Mozda bude klizno tlo..
CITAT :S obzirom na to da je rok za završetak izgradnje postavljen u drugu polovinu 2016. godine Sve je na vrijeme. KUwait izbacuje svoje Palestince tek 2017 godine, tako da još ima par mjeseci lufta da se nadoknade sva zakašnjenja. A i ministar ĆEdo Dozvola radi prekovremeno da se nadoknade ovi zaostaci !!
Dabogda se svi skupa s politicarima taliznuli niz tu vuko*ebinu pravo do Bara.
JAAAAOO STA JE OVO SAD ???? + te da će planirani objekti uglavnom biti nedostupni za domaće stanovništvo 1. IZGLEDA STRAVICNO 2. ETO NAMA ARAPA JOS + JOS + JOS ... 3. DOMACA BURANIJO OD FUCK 4. MENI OVO GORE OD OPSADE GRADA U RATU 5. JESMO LI SE ZA OVO BORILI??? UZIVAJTE U BUDUCOJ ARABOMANIJI
Poljine Hills... Sam naziv je bruka.
Tako je kad u bosanskom jeziku ne postoji naziv za "brdo". ;o))
Hrasno Hills. :D