Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U medju vremenu Covicevi hoce da zabrane da Bosnjaci mogu kupovati nekretnine u Neumu lol ima li igdje to ? A u Sarajevu zgrade prave ti isti Čović evi.. prodaju sve hrvatske proizvode..
Ako je Rusija u stanju kupiti bivseg njemackog kancelara Gerharda Schredera zasto ne bi mogla kupiti bijedu od hr premijera Milanovica? Milanovic vise nego ocito zastupa Moskvu i od njih je placen da rovari protiv Bosne i Bosnjaka te da podrzava Do dicka. Jasno je to svakom ko zna citati izmedju redova.
Ono sto HDZ radi hrvatima u BiH to isto radi bosancima SDA ukinuti ove nacionalisticke stranke i nema nam druge zivjeti zajedno pa dosta vise zivljenja u proslosti.
"Kaljin, kakakaljin, kakakaljin, kakakalja..." Dobrodosli u Transneretviju.
Hrvatska je demokratska zemlja i svatko može reći što hoće. Gjenero je inače top majstor i svaka mu stoji. Kada bi samo Bošnjaci imali nekoliko neovisnih stručnjaka pa da se krene naprijed.
https://tuzlanski.ba/infoteka/aveti-fasizma-u-neumu-zele-zabraniti-prodaju-nekretnina-bosnjacima/?fbclid=IwAR1lBsOaXlCdImk5ZZyrs-TNMc7hlIAI8T1Usb1ncMSHzYtZ0RhIYCTcJ2U
cekam dan da cujem da hrvati iz BH su osnovali stranku ili se prikljucili nekoj gradjanskoj stranci u kojoj nema hrvatski predznak,..cekam da se pojavi neki normalan covjek iz hrvatskog korpusa koji ce zastupati stav normalnog covjeka iz BH a ne hrvatski stav..pa pobogu prvo smo svi ljudi a malo ko je religiozan a nacionalnost je dobio bog zna kako u proslosti...
Bio je Lijanovic, strpao ga Putinov mali u Zenicu.
Naravno samo to Jo's pojedine glave ne mogu shvatiti.Neces Bosnu,ne moras al neces od nje hljeb jesti
Kako napreduje izmjena izbornog zakona u BiH? Kao ruske trupe u Ukrajini..hahaha
Bakir je sa Rusom Covicem dogovarao izbore u Mostaru I BiH. Sada kada vidi da je u skripcu zove opoziciju da ga vadi Koji nesposobni I retardirani konj .Nema podjela vise
Covic i Milanovic se predstavljaju kao zastitnici a u stvari su najveci dusmani bosanskih katolika!
U zemlji koja ima 2 miliona gradjana nebi zar trebali bez brasna, ulja, goriva ostati ...... a da nepricamo o nezaposlenim....
Ma vidjeli su oni davno sa kakvim barabama inaju posla samo sta je vrijeme za zahebancije vise isteklo i valja odluke prelomiti preko koljena .
Mi smo ucjenom nastali, opstali i ostali..
Jel ovaj preuzeo sad platu "konsultanta" Pilsela?
Ocigledno da ovo stanje kontrolisankg haosa odgovara velikim igracima. Ukoliko nekome zatreba rat, logicno da je ovdje najplodnije podruce.
trebali bi ste uvesti video pozive sa ovim ljudima i videa postavljati na yt