Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato da se ne bi pričalo o unutrašnjim problemima zemlje poput nedostatka radne snage milion radnika, ogromne inflacije, zato što ljudi bježe iz Hrvatske više nego iz BiH, uvijek je bolje pričati o komšije kući i njihovim problemima nego pogledati svoje dvorište
gooUser1633455048 Halo Irska ne javljaj se, službeni podatak je da Hrvatskoj nedostaje miliona radnika
Za stanje u BiH krivi su narodi a ne Milanovic, Vucic i ostali. Oni su posljedice. Prodjite kroz BiH i vidjecete duboku podjeljenost. Citajte komentare ovdje i vidjecete stravicnu mrznju koja ne jenjava desetinama godina. I to je to. Za ovakvu BiH krivci su unutar nje, i ne izgleda da ide na bolje. Svi koji od protektorata BiH imaju ocekivanja su u velikoj zabludi.
Govno skontalo na sta se loze kamenjarci, hoce da im pokupi glasove a uz to neko ga debelo placa da laje na sve i svakog
Ovako se inače nakostolomi na bosnu oni kojima bosanci poje.bu suprugu . Garant mu je neki Bosanac jeb..a ženu
Bosanci svi u Bosnu na izbore .
Super analiza! Trebamo komentare struke kako bi se izdigli iznad konfliktnog mentaliteta.
Opsjednut je jer su Hrvati gotovo svi iselili iz BiH i ako sad ne uspiju osigurati ovo sto hoce svjesni su da je to kraj Hrvatima u BiH! Vrijeme radi za nas Bosance(Bosnjake)!
Zoki je malo nervozan! Treba mu se matere naje bat dobro.
Ja bih jedino pitao zasto nijedan od clanova predsjedništva ne napravi neku press konferenciju i ne kaze nesto tom idiotu ?
vjerovatno sazno da mu je babo Bosanac
Psihotip koji treba hitno ljekaru za kozne bolesti dodatno
Milanovic mora biti zdrav. bit, bit, bit, biti zdrav. Boze zdravljaaaa, NEMA KNJIZICU.
Pa ovaj fasi.ta nema obraza pa sa tim ni profil
Btw seljačino, ne piše se demokrišćanska već demokršćanska ili demohrišćanska ako već uzimaš rijeć iz srpskog.
Clanak i komentari ogoljavaju cinjenicu da Bosnjaci zele da vode i vode podmuklu i prevarantsku velikobosnjacku politiku, a kad to neko prozre onda ce medijski da ga razapinju. Ubili ste povjerenje za sva vremena, BiH je usmrcena u glavama dva naroda, samo je pitanje kad ce se to preliti i na teren. Niko sa vama nikad nece praviti nikakvu drzavu.
Ja cu odmah dati dijagnozu: pukao tip kao letva😏😜
Bošnjak ako i malo drži do svog dostojanstva, do svoje države pored ovolikih uvrijeda i neprijateljstva Milanovića prema Bosni ne bi trebao ni pomisliti da ide u Hrvatsku na more, prvo Turska 10x ljepša puno jeftinija a i CG je jeftinija.