Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodi balkanski, narodi bosanski, kako god zelite da ih imenujete ikoji god da su, stoji = odlicni su narodi, sjajni su narodi, maju i stofa i morala zivotnog, a politicari i mediji, ha, ha, ha !!! Cast izuzecima, ima ih taman zato da potvrde pravilo moralne nakaznosti, nasilnosti, lazljivosti i destrukcije i politicara i medija.
bas me zanima da li neko iz kurtonalne cita ove postove, pa da zna u kakvom smradu radi. Zukic i Zlatar ZZ tandem licemjera, nesposobnjakovica, ublehasa, folera, korupcionasa
koji su to llicemjeri! amir zukic preko noci postao \"vjernik\", ne izlazi iz dzamije i prvih safova. nemam nista protiv iskrenih vjernika, ali ovaj je nevideni licemjer. stranka? SDA emir zlatar? sehidsko mezarje Kovaci. treba li dalje? SBiH oba stranacka kadra. FUJ!
zivo me interesuje da li su politicki neaktivni direktor, izvrsni direktor i svi oni koji odlucuju jeli neko politicki aktivan ili ne
kantonalna iliti kurtonalna televizija je ubjedljivo najgora javna televizija, toliko neprofesionalizma, nepotizma, program je kretenski. A najgore je sto je to javna televizija na koju se iz buđeta kantona izdvajaju značajna sredstva za njihove marifetluke. Ja bih prodao kurtonalnu televiziju nekoj privatnoj televiziji, npr. RTL-u, otarasili bi se izdvajanja javnog novca ali i novinara bezveznjakovica.
Reko bi neko da je ova TVSA moralna i principijelna kuca. Uzas. MD, ako je to onaj koji je nekada radio na RTVBIH je jedan od najboljih novinara koji je ostao u Sarajevu poslije rata i ovo meni najvise lici na obracun sa ono malo postenog svijeta koji je ostao u gradu. Cuj, Televizija ce odredjivati ko moze da se bavi politikom. Pa to nema ni u Bantustanu. Muka mi je vala.