Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praktički HDZ želi da vlada nad Bosnjacima i Federacijom, tj. da imaju moć blokirati svaku odluku kad hoće
Isto koliko HDZ ima utjecaj nad bošnjačkim teritorijima neka bošnjaci imaju na hrvatskim I to je to.
Oni tu moc vec imaju..... To da blokiraju sta im padne na pamet. Onaj ko nas plasi da ce bilo kakvim ustupcima HDZ moci da blokira ja mu postajem ovde pitanje: A sta se to konkretno mjenja kad mogu to vec?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Fejzić i Šahinović iz kluba Hrvata doma naroda su samo takve Hrvatine. To je problem a ne Čović. Ne pravite se budale..
U Mostaru 12 godina nije bilo izbora dok uz međunarodne svjedoke nije dogovoren i proveden etnički model jer je osmanlijska strana opstruirala izbore tvrdeći da se po načelu "jedan čovjek, jedan glas" ne može ostvariti ni minimum izborne volje Muslimana. Jednaki model dogovoren je za izmjene izbornog zakona na višim razinama. Otkud sada ovaj smiješni igrokaz SDA i satelita?
Pa sta bi Konakovicu, ti rece da je Bakir prodao izborni zakon Ćoviću ??? Prodje 8 Bajrama a još nista od toga sto ti pusti kroz svoje škrbave žvalje. Idemo Bakeee, samo jako.
Jedan covjek jedan glas, sve drugo je prevara obmana..
U oktobru svi na izbore,i otjerati ove konstitutivne.To je spas za BiH.Jednaka prava za sve građane,jer iz građanskih prava proizilaze i sva ostala prava.Sretno nam bilo.Živjela BiH.
https://pressmedia.ba/vijesti/2022/19/01/sdp-bih-o-bosni-i-hercegovini-se-nece-odlucivati-po-beogradskim-zagrebackim-i-istanbulskim-rezidencijama/
Jbte odmah mi se povraća kad vidim 3 jahača apokalipse, jeli njima uopšte jasno ili ih zaboli k.. c, da ih narod više očima ne može gledati, dodijaše šupljom lopovskom, to samo zatvor.
U čemu je problem. Niko neće izaći na izbore, doći će do ustavne krize jer se nemože napraviti nova vlast. Niko nesmije promjeniti ustav da napravi vlast jer će onda doći do rušenja mirovnog sporazuma, onda znači vlada opet rat. I onda će se čekati na nova rješenja. Izvana. A onda ko šta dobije. Svijet može čekati još 25g da se pomire.
Najbolje bi bilo, da se Muslimani otcijepe od BiH sa svojih 23% teritorije.
politicka moc lezi na kraju puscane cjevi
Boim se da mozda Amerika preko Palmera gura hrvatsku agendu,i ove sankcije bi mogle sluziti kao paravan da proguraju hrvatsko pitanje i tako Dopune vlastiti Dejton daljim nacionalnm podjelama.Ukinuli su im i vize nisu srbima i bosnjacima.
Djes i Hambo...Nije te bilo par sati,, da iznes svoje mudre bosnjacke misli :)
BAKIR 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
💚💚Samo SDA 💚💚💚
nije mi jasno, ja da sam hrvat i da imam dvojno drzavljanstvo, davno bih napustio ovu drzavu, otisao u austriju, njemacku, norvesku...ili barem u hrvatsku i bio u rahatluku, eo koji hrvat iz federacije hoce da se mijenja samnom, eo tebi bosnjacki status a ti meni hrvatski
@ziganteli poenta je u tome da ti nacionalnost nista ne znaci, odrekao bih se sada odmah svega sto ima veze sa ovom drzavom, samo da imam neki normalan posao, buducnost, i sigurnost. i 90% naroda iz BiH je takva, onih 10% ce radije da gladuju i umiru samo da se prestave kao neki bosnjak, hrvat, srbin itd...
dva gofneta fali trece...ovi kriminalci nas vode i smiju se narodu glupom...suti i trpifuj