Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi vam bilo da objavite vijest da je gradonacelnica Benjamina danas bila JEDINA na dzenazi tragicnoj preminiloj djevojci dok su se ostali setkali po gradu.
ArtiljerijaBosanska Ti si jedan od glupljih komentatora na klixu, svaka čast.
Čestitam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto se ti politicari ne dignu i protestvuju za prava bosnjaka, hrvata i ostalih u RS ili kad Dodik donese odluku protiv drzave? I tad su prava naša ugrozena ali ono baš baš ugrožena...
Hrabrost? Kakva hrabrost? Bolest! Svasta!
Kako odvratno povraća mi se. Fuj. Pogledajte samo te pogane ružne face.
Fuj Klovnovi!!! https://epoha.com.hr/2023/06/24/transvestiti-i-homoseksualci-usred-new-yorka-marsiraju-i-pjevaju-dolazimo-po-vasu-djecu/
Mozda naslov KO SE DANAS RAZOTKRIO I POKAZAO SVOJU NASTRANOST I SRTAMOTU KO????
Ljudi vratite nam haseta, bruslija i Amira Hadzica molim vas potpis( porezna uprava RSHRBH DOBOJ ISTOK KOJI JE RS AL U SKLOPU FEDERACIjE)
A i kerove su propederisali, masala sto je to napredno, u tome se kriju svi nasi problemi u dzravi
A koliko vas je ponosnih u Sarajevu
I, šta smo naučili? Mi, kojima je normalno ono što je vijekovima bilo normalno, trebamo "vagati" riječi da ne bi povrijedili one druge. A ti ta kako već "časte" svakog, ko ne misli kao oni/one/ono riječima tipa "zatucani seljaci", "zelene neznalice", "babe koje razvijaju pite". Jeftino dajete obraz razne umjetnice, reditelji, pisci. Jedina povorka u koju treba ići je ona čiji put vodi 11.07. u Potočare.
Neki ce morati izgleda da nauce na tezi nacin! Kroz slijedece izbore. Ova populacija je agresivna, danas setaju a sutra ce traziti da skidaju gace po skoli, dijele razvratne slikovnice i vrbuju djecu za operacije itd. Sto im vise das oni ce biti gori….
Hvala vam što mi olakšavate eliminaciju onih za koje neću nikad glasati.
Uh!
Uh!
🏳️‍🌈🇧🇦🌈😘
🏳️‍🌈🇧🇦🌈😘
sto se poznati ne pojave kad su prave demonstracije a ne na ovim glupostima? stoka je to sve