Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je kriminal legalizovan jos 92-ge, samo mi živimo u iluziji pravne države
Gluposti opet. Pa ko ce biti odgovoran ? Valjda rudari ili tesari ?
Odgovorni, i ŠTA ONDA, da im neće kruna s glave pasti ... Zaboli njih qurčina i za narod i za državu i za zakone ... ! ! !
Dobro jutro inzko ,izgleda se probudio iz dubokog zimskog sna? Dali se naja javnost probudila takodje? Ustavni gdje je ba zapelo? Sramota nevidjena da skupstina BiH ne zeli pravnu drzavu u praksi ? G. Inzko vi ste takodje odgovorni za nepostivanje pravne drzave u BiH ! Sta ste poduzeli da se PRAVNA DRZAVA BiH odrzi i u praksi? Gradjani ove drzave VAS POZIVAJU u pomoc. Pruzite nam podrsku na kraju krajeva i pravnu ( uvozenjem pomoci iz USA,EU-sudije...) kako bi Ustavni sud MOGAO izvrsavati
......svoju duznost. Hvala!
Nemoze Grubesic to uciniti zbog svog shefa Cirila i njegoog pajdasha Ronhila tkz Laktaski Rudonja
da glasaju protiv samih sebe...nebudite smjesni kakav zakon i pm...nisu dabe jet-set ovog drustva sa parama i moci koji svaki dan pokazuju...u prilig im ide narod koji ih takve podrzava preko 20 godina...mrste se u 3 pm
Kad pustis lisicu da cuva kokosinjac, ne mozes drugo ni ocekivati nego da se ponasa kao tzv. ministar (a zapravo ortodoksni kriminalni skutor) Josip Grubesa.
ako ne usvoje oni ima tu visoki predstavnik da nametne izmjene ionako nista ne radi a prima platu za nerad
S OBZIROM DA IMA POLITICARA VISE NEGO RADNE SNAGE POSTAVLJA SE PITANJE O ISTINITOSTI NASLOVA TEXTA
slusaju od raste legalizuj
navalili na ovaj zakon ko da su akcize