Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite Čovića !
Bosnjaci se vjesaju po sumama ja prosperitetnog naroda
On je ljudina i heroj! Dokazao bi to slijedeci Praljkov primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj molim te da policajci sindikalisti šalju poruke vezane za penzionisanje u 'pancirnim prslucima i sa kratkiom cijevima. To isto kao kad bi penzioneri iduči put došli na proteste u pratnji djece, unuka, zetova, komšija i sa torbama sitnog kamenja 50 - 200 gr. Osim toga nikakav poseban propis o penzionisanju ne može biti za ''posebne veoma važne skupine''.
Joj da vidite Toshu? Ima 200 kg i ne moze dva koraka napraviti i on ce dobiti penziju? Otpustite nesposobne, pa ce biti para za penzije.
U Sarajevskom tramvaju gužva. Na krivini kod Viječnice žena izgubi ravnotežu i nasloni se na policajca. - Oprostite, inercija - E ,drago mi je, Fadil !
PODRŠKA BH POLICIJI...!!! Da Vas je još toliko bilo bi Vas malo...
šta će policiji šumske kamuflažne uniforme?
Da lakse kradu drva.
To nipošto usvajati ! Ako vam ne odgovara,odmah napustite policiiju.Gore je rudarima pa ne traže ništa posebno.Koliko vam je loše govori podatakk da nema nijednog policajca ispod 95 kg.
DZE JE 10 KILO HEROIN SA DZADA ZENICKIH??
Kod Bakira. Sebija dila kroz zdravstveni sistem
DZE JE 10 KILO HEROIN SA DZADA ZENICKIH??
DZE JE 10 KILO HEROIN SA DZADA ZENICKIH??
Dok je na čelu Sindikata policije bio ugledni profesor H.Ganija, policajci su srećni i zadovoljni išli u penziju, a sada ovaj novi sindikalac pojma nema o pravima policajaca.
Našoj policiji uvijek podrska za njihova prava. Ako im se Bake, Fadil, Ramic budu pitali mrka kapa. Policajci,rudari radnici su za odabrane familije samo kmetovi...
dok vi stignete do penzije nestat će i banka.
Fahro i SBB je stao uz 10.000 policajaca i njihovih porodica, za razliku od Bakira i SDA. Vjerovatno Sebija povukla ručnu!
Sindikalac s pancirkom, pa ti ne prihvati zahtjeve ... ???
ne znam drota koji vozi losa kola