Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da rade svoj posao, ekstra bi bili.
Rade oni svoj posao solidno, tuzilastvo i sud su ti koji zakazu svaki put..
Iskreno, niti jednom do sad nisam imao problem sa policajcima (govorim o saobraćajcima). Uvijek korektno, skoro uvijek s poštovanjem (par puta bez persiranja). Par puta su mi oprostili manje prekršaje, što pokazuje da su shvatili da je njihov zadatak povećanje sigurnosti, a ne rat sa vozačima. Moje pohvale. Siguran sam da ima i onih koji traže mito i bahate se, ali nisam jos naletio na njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ako nista u ovoj drzavi bar su nam lijepa policijska vozila
Seljačko auto..
POTPISUJ DRZAVU ALIJA MAKAR BILA KO AVLIJA I TAKO I BI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najruznije vozilo na svijetu. Jel se ovo nekome steli da zaradi vise za ljepljenje ovih naljepnica na vozilo ? Jel korumpirani clanovi komisije ?
idi bolan pometi ispred kuće
Prešareno tj. điđavo !!!!!!!!!!!!! Treba osmisliti moderniji dizajn
Debili idu florescentne boje a ne ove dimnjacarske.
Divno sad nam se avi mogu smijati jer su im novi stikeri kao iz kinder jajeta..
navikao na one njihove linije po autima jebt, kako sad prepoznati iz daljine, vrati 90'te
...a to je jako bitno u ovom vremenu..
Coby,coby ....jesi radio ove trake?
Njasre !!!
samo komfort sjedista,..kad prodjem ujutro a stakla im zamaglila,sazali mi se na njih...tvrda sjedista,nemogu se jadni ni naspavat u nocnoj smjeni
ma realno je ruzan dizajn pravo ko god da je radio! crna i crvena boja nemaju veze sa bojama drzave i jos mnogo aspekata o kojima nebi sad ali dizajner 0 cista.
Ko djecija igracka.
Vrati nam se milicijo i popendrekaj ovo sve,,nekad jedan fico nebesko plavi bio dovoljan za cijelu opstinu a sad daj 5ticu,6,7...da bolje bjeze od lopova...o zivote hebem li te..
Nedostaje natpis "To Protect and to Serve" ili u prevodu na naš ''To Kladionica and to Burekdžinica''
ovaj dizajn sa crnom kombinacijom je ocajan... stavite zutu i plavu fluorescentnu.... ova crna ko za dimnjacara
U Hercegovini policiska i ambulantna kola su skoro sva nova i dobra... Policija sad vecinom golf 7 vozi ali zato vatrogasci voze aute iz proslog stoljeca i svako lito se drzimo za glavu