Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce policija i inspekcija pocet’ kontrolisati ovo divljanje cijena. Ovo vise nije normalno, litar ulja 2,70KM, kilogram pileceg filea 10KM. Nije ovo New York. I tamo je cini mi se jeftinije.
Hobotnica PUCA po savovima! Upravo sam otvorio mejl da posaljem ga 'sluzbama potrosaca' i pojedinim medijima.Namjerno sam stavio na CC liniju i Havaz i FTV i BHT i Hayat,Saff kao i nekoliko stranih medija, koje se deklarisu kao 'slobodnjaci'...Tik Tak...imaj vjere.Sretno !
litar ulja u njemackoj 0,90
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kuhalo za vodu 21KM... i treba vas kazniti
A 25 km od Tuzle pijaca zvana VIRDZINIJA( na entiteskoj liniji kod Memica) 5000 ljudi , sto po standovima ,sto po dascarama se druze uz cindi-lindi? I zasto da se lazemo,vise od pola prodavaca iz TUZLE !
Što malo ne prođoše pored Hametove pijace? Čovjen na čovjeku, niko masku ne nosi 🙄
Halo policijo gdje vam je distanca od 4 metra.
Fina ova milicajka sa slike 7, nema šta
Je li ovo postao jedini kriminal svugdje u svijetu, distanca i krpa preko lica, ako drzava misli o mom zrdavlju sto onda policija ne kaznjava one sto duhan konzumiraju, akohol itd, kontrola populacije a vi narode mislite da je zbog virusa, bit ce malo popuste pa opet 3-4-5 val do potpune kontrole, ali ne slusajte vi mene ja sam samo teoreticar zavjera.
Anadliv ko lutka lijepa 😊
Cijela Tuzla jednu kozu muzla
Zamisli pobijene sve koze, ostala jedna...i KOMPLET Tuzla znala za tu jednu...i NIKO nije oshmekao KOMSIJU ;)
Rupa u zakonu
Kako će vas Allah kazniti za ovo što radite. Jučer sam jedva ušao u dzamiju da klanjam dzumu zbog vašeg pritiska. Narod vam neće halalliti. Amin
imao si tri termina, sta se zalis 😎
Kakva kontrola.... I policajci su protiv ovih mjera, samo im više posla stvaraju
Otprilike sedmica dana treba da VECINA vidi/procita vijest ili nesto sto se zeli poruciti svima.U ovom nasem slucaju otkucavao sam Tik Tak...na vecinu vijesti u BiH i regionu.Veoma zanimljive komentare i zapazanja smo dobili.Kada smo ih klasifikovali, uocili smo jednu konstancu...a tice se STRAHA...straha od svega sto nas okruzuje, kao i najvazniju CINJENICU..preko 70% onih koji su reagovali dolaze iz hobotnicarskih mafijaskih LEGLA.Zanimljivo, jelde?
Zašto ove žene nisu pokrivene? Hjoooj ako vas vidi pr. dr. mr. šejh Pezić da hodate tako gologuze, ima bič da radi u 3 smjene! Elhamdulillah
Ja se sad vratio iz setnje. Znas kakve bombice hodaju, da ti pamet stane. Nije halal styling nikako.
Neuzubillah! Allah im pamet dao što hodaju takve, jel šejh Pezić lijepo rekao da je to haram i da se ne smije takva na ulicu!? Cccc jah...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tik Tak....Tik Tak...