Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradili su za ljetovanje u zatvoru
Glupe generacije, svako malo procitas pao neki 2000+ godiste. Nisu ni poceli mafijati padaju. Google generacija nema veze s vezom.
Imena jbm vam pleme, da je neko litar uljaa ukrao razglasli bi ste odmah
Tako mladi a već lopovi. Svaka čast dječaci !
Ovi iz treceg milenija su izgleda bas ludi. Generacije ravne nomadskim plemenima, impresionirani sotonizmom. Toliko su im ovi djavoli isprali mozak da ce ovoga biti sve vise i vise, svi bi duse djavolu da prodaju a oni koji jesu dobro im ide dobro vas edukuju kroz svaku sferu zivota.
Izderat krv da propisaju
Ujutro su na ulici opet
A ovih 2000+ sto su se uzdigli, stalno neke grupice otimaju, al bgm stalno i padaju koliko vidim.
Što je golf dobro ispo..
Da nisu slucajno 6 politicara?
Gledaj inicijala...a da je neko nelegalno(u nemogucnosti da kupi) usjekao metar drva bilo bi puno ime i prezime i pune generalije...jeb...vam vise i inicijale i odranije poznat policiji.
Kad se planira hapsenje pripadnica nacionalnih manjina koje vec brat bratu 15 godina dzepare narod po Ferhadiji ?
Dok god ima G. D ili O.P imaćemo to i dalje. Daj jednom puno ime i prezime da se lopovi prepoznaju.
Samo dobar sex u zatvoru, pa im na pamet vise nece past, derla glupa
Aneks123bosmal
Eto njih sutra na slobodi, a na sudjenje za dvije godine otprilike
Glupe generacije, svako malo procitas pao neki 2000+ godiste. Nisu ni poceli mafijati padaju. Google generacija nema veze s vezom.