Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi kupujte puške, tenkove, municiju .. oni onakvi sa Šićkog pobjeđuju u svakom ratu .. đaba ti oprema ako nemaš muda ni grama ..
He he he da mi je vidjeti koje bi budale opet uzele za puske pun je meni racku bio 4 godine rova sada mogu samo reci heljp Merkel
sad se samo ceka da neki bosnajk ubije srbskog svata.....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neka njima kupuju oruzje kakvo hoce al da im oduzmu olovke za kazne one su opasnije od oruzja
DZUMA NAMAZ ZA 15 MINUTA POZuRITE BrACO ABDESTITE SE KO NIJE !!!!
@teratekt. kriminalne vlasti i njihovi uhljebi...naoruzavaju i povecavaju plate svojim vjernim psima i kujama...da zastite svoje pozicije i kriminalom stecene milijarde...
Kad MUP Sarajevski i Zenički budu zatražili zamjenu 2-3 dotrajale puške i snajpera, Željana Zovko će dići neviđenu dževu u Evropskom Parlamentu!
materijalne resurse,////bolje vam je brasna, secera, ulja ako se zapuca od toga nish
Hajd neka se sad malo naoružava i bošnjačka policija.Dosta su se Srbi naoružavali.
Što vi nabavite više oružja, to mi više imamo šta zarobit. Samo naprijed!
Normalno je da policija kupuje opremu. Idemo dalje... Ekonomija, molit cu... Mamu vam huskachku !
Tako je, normalno je i da su srpski policajci nabavljali "opremu" .
naoruzava se hrvatska samouprava ... ne vidi se slucajnost sa nabavkom oruzja u rs ...
Da li se to pripremaju za nadolazecu revoluciju? Ne mogu oni kupiti oruzja koliko je narod zakopao oruzja za nedaj boze.
Ima da vas ćokne šnajper ako dignete glas protiv političara
Počeli smo... još 9 kantona i distrikt da kupe oružje i može početi drugo poluvrijeme! Mamicu vam svima novom puškom...
samo naoružati, pa ko smije ne zapuca sa brda
ne sekiraj te se 🐑🐑🐑,nista od rata,jer politicarima nije u interesu,oni imaju vile,trzne centre,hotele...pokralo se sto se moglo pokrasti
Cestitke.. Jos samo da nam Bakir izadje i kaze da Obecava da nece biti rata. Da se cojk tek tada osjeca sigurno.
Nek ima oruzja,nama bosnjama ne treba,mi cemo novac uloziti u politicke partije,i propagandu,a ako zapuca,mi imamo borce na Šićkom,oni ce to sve zarobitii.....
Trebalo bi ovima gladnima borcima, a jasno je da ih je najmanje pravih boraca koji su siledijski nastrojeni i blokiraju ceste kao da se bore protiv svog naroda i protiv seba da im bude jasno, barem polazeci od evog najnovijeg naoruzavanja a da su upravo od tih strana i izmanipulisani da se proizvede haos i da od nekih svojih ciljeva ostanu bez icega i dodju u poziciju prevarenih od strane neprijatelja ove zemlje.
Prvo kupite foliju pa označite aute kako Bog zapovijeda. Ovako izgledate kao spadalo na cesti. Policija je ogledalo države.