Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva korist bice sutra pusten ko i vazda dosad
Oni iz rs svoju djecu odgajaju da sada biju nasu djecu. S koljena na koljeno orenose ontologiju zla
Najači si, nema šta. 😳
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakom bošnjaku treba da je jasno da plan i dalje postoji,nisu uspjeli 90-tih,ali sanjaju o trenutku kad ce nastaviti zato nema sa ovakvima pomirenja,probudi se bošnjače dok nije kasno!!!
Koliko sam ja shvatio Srbi90-tih nisu hteli unitarnu Bosnu i u tome su USPELI.
Vjerovatno su negatori, ali idu fraze “kako smo vas i 95te”. To je ta “nije se desilo, ali trebalo je pobiti vise” mentalna vratolomija ovih umobolnika.
Meni da se to desilo nebi im ni jedan sud trebao upoznao bi ih i uzeo oruzje u ruke i sve ih poubijao to je jedina pravda poštena.
sta kazu konakovic i niksic,sute ko piz.
Ove maloljetnike treba početi degenečiti i dati da kleče na kamenju, ako ne mogu odgovarati po zakonu pa, sr uskurčili, ima metoda
identifikacija slika po portalima od ranije poznati policiji i haj zdravo mars kuci zato gas iz pakla zvanog BiH
Ovo dase je desilo Albanskom djetetu u Mitrovici ili bilo gdje na Kosovu 100 bi Ljudi otislo do Kuca ti Roditelja i Porazbijali bi im sve Kosti i sve Trojicu od tih Cetnika nema tu nikakve Policije i Pizde Materine,ali eto sto kazu Glupi Bosnjo takvi smo kakvi smo mi se Osvetiti neznamo Prastamo i vise nego sto treba.
Hadzijin recept za bolje i mirnije sutra.
Sta ocekivati od tih malih monstruma kad budu odrasli ljudi? Zamislite da se ovo desilo u Federaciji! Dokle god se ovakvi slucajevi budu oprastali, zavrsavali sa jednom vijescu u novinama i ne podizanje svijesti o tome na veci nivo kao sto bi oni uradili (da su obrnute uloge citav svijet bi znao), obo ce se desavati. Danas je ovaj mladic, sutra ce biti neko drugi. Monstrumi su odgojili monstrume i tako ce to unedogled.
A koliko je plata od ovih sto su ga tukli a koliko ovog drugog.E da 0 km pricaju ko nezaposleni i kad se nema trosit i objavljivat na fb onda se ima za slomit jer fb je bog mobilni je kip klesani a like...e to ne znam ali i tu je djavo
Hoce li Sejo Brajlovic ugostiti roditelje napadaca ?
A ti Bosnjo opet Glasaj za Izdajnike iz Trojke kojima upravlja Vuci !
Opet bolje nego izdajnicka SDA.
Ne rise
Pa dajte imena p im materna, nek su maloljetni
Chetnik 1,2,i 3 inače ovo bi trebali biti ti konakovićevi relaksirajući odnosi što više on I dezerter forto daju laktaskom profiteru to nas više gaze,tuku,omalovazavaju....
A na OLX-u su vrlo ljubazni kada prodaju Bošnjacima. A ovako ako nema intersa od tebe onda ti razbije glavu.
Đe sad parada?
Probušena šaka 2 cm, izbijen zub, tukli ga sa prijetnjama....hoćeš da te koljemo kao '92? Čim je Bajram i Ramazan oni pobijesne. Zar nije isto bilo i sa Memiševićima isto za Ramazan u Višegradu? Dolazi dijaspora za Bajram kod povratnika i zato ovi pokušaki utjerivanja straha jer oni imaju strah od drugačijeg.