Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi manijaci ste konji najobicniji,vi i ne znate da vas je namlatila najobicnija interventna policija,da u mostarun nema komesara i da nema ko angazovati specijalnu policiju,a da su oni bili nijedan ne bi zivu glavu izvukao.i tako ce vam jebat majku kad budete igrali protiv zrinjskog jer ste im dirali plavce
A.C.A.B Picke Drotovske ! I Za Tm Ovo Sto su vam uradili Ra To Uopste nije bila 1. ekipa ra fino je receno da su to uradili djeca znaci mala djeca picke obicne ! a ne 1, ekipa !
Baci pendrek skini sapku da ti jebem milu majku. Sta je pitari nemate pravo glasa vi ste rekli svoje kad su vas u jablanici namlatili pa ste odmah potrcali na centralni dnevnik da objavite serem vam se usta..kako vas nije stid branite pogane drotove,ccc jadno
jel i sime iz f30 priedev
Iz ovoga samo jaci i jaci izlazimo. Svaki put povrijedjeni drotovi itekako naoruzani, iako imaju svu mogucu opremu. Iskustva skupljamo na muriji, nekad 12, nekad 15, sada 8 povrijedjenih sa svim stitovima. Zamislite kad se vas dokopamo, ali bilo koga! PICKE MOSTARSKE, VI CETE DA BUDETE U NASIM RUKAMA SIGURNO!. Dizali parole jedan grad-jedan klub, navijali \"on pogodjen nije\"... jedini od svih ekipa, docekali vas kad ste se vratili u 1. ligu, fino vas primali za tekme repke, rusili zap. mostar, ofirali se zbog vasih zelja i razmjena salova, da bi svu tu finocu iskihali zbog vasih napada kamenjima na nas? Osjetit cete nasu ruku, ALI RUKU, ne kamenja kao vi, ultrasi (ima 2 god) i kitari na vilsu. NAVUCI CEMO VAS NA CRTU!
Sa kojom god policiom da smo se udarali, uvijek ali bas uvijek su i oni dobili batine, tako da ih je i sada 8 povrijedjeno. Zahvaljujem se momcima sto smo se ovako dobro drzali 15-tak minuta i sto smo ovoj sceni ponovo podigli standarde. Da ste pravi navijaci nikad nebi stali na stranu ACAB-a niti ovako pisali, a nama ce uvijek ali bas uvijek ostati ona da su ACAB-i najmrza stvorenja. Kad su vadili utoke na hz, govorio sam javno drotovske picke, kad su udarali ultrase u sarajevu, isto... Samo znam da su picke i da cemo ih uvijek ali bas uvijek (za razliku od svih ostalih grupa) udarati, bez obzira koliko ih bilo i kako opremljeni bili. Nije mi zao ni zatvora, ni ovih krivicnih ni prekrsajnih jer sam im i tu govorio i sa lisicama na rukama da udaraju kao sto komarci ujedaju. Preko nas je prosla 4. vojna sila i 4 godine aviona, tenkova, granata, snajpera... dali uistinu mislite da se bojimo pendreka??? TM87 i Zeljo za zivot cijeli!
\"Na kraju prvog poluvremena navijači FK Veleža sa stajanja su iskoristivši priliku na odmoru došli iza leđa tribina gostujućih navijača, te iste počeli kamenovati, naglašavaju u MUP HNK-a\". Ovo pokazuje ko je počeo frku i čiji je propust pa se ovo desilo. Sve ostalo je posljedica gore navedenog!
@Horde_zla vama pokazu pistolj, odmah placete po centralnom dnevniku...hahaha TM87
Ovaj tm 87 je stvarno degenerik !! Jeste li vi svi navijaci toliki debili ?
Ja vjerujem da su ovi sto su dobili degenek mirno sjedili na svojim mjestima i aplaudirali, i da je policija jednostavno upala medju njih i pocela ih mlavit po ledjima....hahahahaha, bas mi je zao tako postenih i pristojnih gradjana !! Udri milicijo klosare da im izbijes nasilje iz njihovih maloumnih glava !!
Sta je strumfici? Dobili ste po picki, i onda dajete saopstenja, placete kao malene placipicke. Kad dobijete po picki dajete saopstenja. Dobili ste od A.C.A.B.-a ono sto ste i trazili, bez ikakvog razloga ste poceli da cupate stolice kao da ste krdo bivola, a ne navijaci koji su dosli da bodre svoj klub. Zato su vas i acabi nalemali. TM opasni kao kobre. Ili leze, ili BJEZE! Moj grad, moj klub Sarajevo!
tufo ti si jedan anemicni DEBIL koji se nije odmakao od svog kompjutera, pa se tu preseravas A.C.A.B
Tufo junacino, idi drkaj klitoris! ;)
@tm ...prijavicu te policiji pa ces ko pickica plakat i pisat zalbe i saopstena nakon degeneka....hahahaha
tufo jebem ti mater A.C.A.B.