Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi godina je prevalila tek prvi kvartal a ovom izjavom se vrlo vjerojatno kandinuje za VIC godine. Jel to ona policija u kojoj je nekolicina policajaca uhapsena radi prodaje CIPS-ovih dokumenata. Jeli to ona policija gdje rade ucesnici i optuzeni za ratne zlocine. Siguran sam da nisu svi isti ima u tim redovima policije i dobrih policajaca, al najbolja u regiji malo je reci malo pretjeruju. Mala ali vazna napomena ispred RS treba pisati slovo E (entitet).
Posebno trnovit put bio joj je u Srebrenici `95. Sramna istorija jos sramnije oilicije i rs.
apri li li li li, ja umri od smijeha
hehehehehehehhehehhehehheheheh dobar je sta ce
svaki cigan svog konja fali :))
aha jeste najbolji kad je fatati i tuci nanu Fatu Orlovic. kriminal cvijeta u RS a jos nikad nikoga niste uhapsili. ganjate i hvatate ljude po ulici sto prodaju da bi imali hlijeba sebi da kupe. eee moja sumska daleko ste vi od demkratije (nismo ni mi bolji) ali vama ce Dody doci glave, kao sto je srbiji Sloby. Cijeli svijet vam prica to al vi slusajte njega.
Jaooo POturica sto kenjaju sline i kukaju koji pacenici heheheheee Umrite jadoviiii islam gadovii
Pa prošo je ba prvi april... danas je već 4.
Po zvanicnicima R.S-a, najveca rastuca ekonomija svijeta nije Indija, Kina, Rusija ili SAD, vec upravo R.S. Najbolje organizovanija policija u regionu je policija R.S-a. Vjerujem da je i Dodik najbolji, najljepsi, najpametniji, najsposobniji politicar u regionu. Zaista samoljublje i narcisoidnost zvanicnika R.S-a ne poznaje granice, svaki put nadmase sami sebe. Aferim.
Ima ona stara poslovica,SVAKI CIGO SVOGA KONJA HVALI .Nek mi oproste Romi. Kriminal najveću u Eu a budala daje takve izjave.
jeste jeste...sad cu ti jos malo u cuzu pa ces vidit kako si organizovan bandite jedan seljacki
ako su oni najbolje organizovani kakvi su ostali
organizovana kao organizovani kriminal
hahahahhaha cuj pravo me nasmija !
AAAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!!!! :-D :-D JEST, JEST!!! TAKOZVANA \"POLICIJA\" (MAFIJA) TAKOZVANE REPUBLJIKE SMDSKE JE NAJORGANIZOVANIJA FAŠISTIČKA MAFIJA U REGIONU BALKANA... I ŠIRE!!!