Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umri picko jedna kapitalisticka
Na vasu veliku zalost takvih medju nama nema (bar ne u tom smislu i sa takvim zlocinima). Nema toga: svi smo krivi, svi su radili zlocine. Zna se vrlo dobro ko je i iz kojih pobuda i na koji nacin klao i silov'o po Bosni. I zna se da je to bilo smisljeno i planirano (vec je sud u Hagu u svojim presudama potvrdio ono sto se odavno zna). Ako ti to ne znas (a mislim da znas samo se pravis naivan, kao i vecina srba u Bosni), to ne znaci da nije tako. Ali lakse je zmirit i pravit se mutav (mir, mir, mir niko nije kriv), pa hajmo ispocetka. Hvala Bogu dragom pa vise srpski zlocini nad Bosnjacima (kojih je bilo i prije) vise nece past u zaborav i nece se moci uljepsavat i prekrajat. Od sad pa zauvijek se zna ko je ko: ko zlocinac a ko zrtva, ko je pocinio genocid a ko nije. Cinjenice govore za sebe, otvori oci i malo razmisli glavom. Najlakse je rec' ma za sve su stranci krivi, mi eto nepravedno (to je sve izmisljotina, al' eto zbog tih mrskih stranaca i da bi eto nasa Republika Srpska opstala) moramo rec' da smo mi pobili 8.000 Bosnjaka u Srebrenici. Al' nema veze, sve cemo mi, samo da entitet nastao na genocidu opstane. Ne moze to bas tako "istino", pravda je spora al' dostupna. Sto prije ti i tebi slicni to shvatite , prije cemo naprijed, i prije ce srbi sa sebe skinuti ljagu i vec dobrano koristeni epitet genocidnog naroda. Sorry, tako ti je to.
Ne mogu da vjerujem da ste tako jednosmjerni i glupi. Kada vi mislite hvatati vase zlocince?! Vjerovatno kada vas sada Bush pritisne, vi ce te i rodjenu majku uhapsiti i poslati u Hag ako vam to stranci zatraze. Sta ce te morate ih slusati, inace nece vas biti na mapi. recite samo jednom NE strancu, pa da vidimo sta ce se desiti. Bas bi volio vidjeti i to cudo.
"ministar" ako ti vec mozes da podrzavas zlocine onda si i ti jedan od njih. Moze biti da su neki ovde nepismeni ali bar pisu istinu. A slazem se sa JA ako mozes pisati ovim nepismenim za njihovu gramatiku onda pogledaj malo na svoju.
Tu stoku odmah isporuciti u Sarajevo,i jebati im nanu cetnicku bez sudzenja!Pa di im je raso i mladic da im objasne da su ugrozeni i da dignu balvan revoluciju,pas im mater cetnicku.Sto se predaju picke,sto se ne bore ili bar izvrse kolektivno samoubistvo,rdze jedne cetnicke.Genocidna stoka i sramote evrope,nacisti i fasisti najveci poslije drugog svijetskog.
Ministre, nisam taj i nisam se nasao u tvom komentaru, al' ti moram rec' da ako vec zelis da komentarises tudju gramatiku, tvoja bi trebala bit makar malo bolja :) Sorry, al' tako je !
ovdje je praavo dobro i super mi je dok vas citam ovako nepismene bez tacke i zareza i gramatika vam ubi do jaja vidi se da uopste ne zivite ovdje a lako vam je lajat iz toplih domova na najnovijim cetvorkama i adsl-om blago ovakvoj drzavi kad ima ovako pismeu dijasporu ma sve joj ide dobro i ubrzo ce ne samo u eu nego mozda cak negdje vise Nego, uhvatite se knjige, citajte i ucite, zatim obrisite sline pa se uhvatite posla prikladnog vasem nivou inteligencije. Toliko
Ha, ha, ha, samo tako i znate: varat, manipulisat a onda slijedi vrijedjanje, omalovazavanje, a kad to ne daje rezultate prelazite na klanje i ubijanje.
Govno ti je babo
Djaba vam, al' ipak ste pokazali kakvi ste misevi. Gdje je sad ono "svi smo mi Karadjic". Hajd' sad budite mangupi. Veliki ste vi mangupi nema sta. Isto ko i oni penzioneri: sad se hvataju za Bosnu i kazu treba donite Zakona na nivou drzave i da se izjednace penzije, al' ne i da postoji jedan PIO, koja su to govna majko draga.
Ja sam upravo cekao tvoj komentar "Smrt Smardu". EH i ti si mi neki izrod u narodu.
OVO JE SAMO BACANJE PRASINE U OCI OD STRANE SDS-A I MEDJUNARODNE ZAJEDNICE NARODU U BOSNI ... POHVATALI SU SAMO ONE SITNE UBICE I MANIJAKE KOJI SU SE IZIVLJAVALI U RATU I VRSILI ZLOCINE, A STA JE SA NAREDBODAVCIMA... STA JE SA KARADZICEM, MLADICEM, STA JE SA LOKALNIM ZLOCINCIMA KOJI SU NAREDJIVALI I ODOBRAVALI OVIM ZLOCINCIMA DA CINE ZLOCINE. GLAVNI ZLOCINCI SU JOS UVIJEK U VRHU SDS-A I NA VISOKIM DRZAVNIM POLOZAJIMA, SVI SU TRULO BOGATI I PLACAJU REKET MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI DA IH NE DIRA... ISTO JE I SA SDA I HDZ ZLOCINCIMA, A OVO JE SAMO SARENA LAZA ZA SIROKE NARODNE MASE... Smrt fasizmu, sloboda narodu!!
BAGrU NE TREBA U HAG, NEGO IH POBITI KAO ZVIJERI U BOSNI...
JEL OVO 1 APRIL???
sutra sa sljemom idem na posao, mogle bi sjekire padati umjesto snijega