Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A namjestanja. Sipa unistava 10 kg a oni nasli 20 grama. Spin sumske policije na izjavu ministra da oni dilaju drogu. Smijesno. Policija se koristi u politicke svrhe. Sumska policija nije cak ni policija
255 grama kokaina je oko 25 000KM ??
A hvala na nepotrebnim informacijama. Dokaz da glupani su sprmeni da trose pare na nepotrebne stvari
MA ODVOJILI DROTOVI ZA SEBE DA SE MALO OPUSTE NAKON SPALJIVANJA????
Kaze mup rs-a NE DILAMO MI, DILA SIPA hahahahaha
Pa kako ja to nisam našao :) Od danas svakih mjesec dana idem u šetnju oko TE Gacko :) Nije daleko od Sarajeva, nije ni blizu ali 250g kokaina pffff mnogo novca.
Evo mi sad svi nasjeli na tu priču. :D
Da se radi o vecoj kolicini tj. u kg povjerovao bih i to sa dozom sumnje ali ovo u gramima smjesno sto posto mutljaza RS policije i njihovog nadredjenog ratnog i mirnodobskog zlocinca Lukaca! Na sve su spremni od zataskavanja ubistva Dragicevica pokojnog do ovakvih stvari strasno!!
"Na osnovu istrage će se, poručuje, utvrditi da li je sve rađeno u skladu s propisima, i da li je bilo propusta pri uništavanju narkotika..." - Inace, kada se kokain ubaci u pec, on u grumenovima tezine oko 255 grama iskace i obicno pada po obliznjim kontejnerima... A.C.A.B.
Kakav naslov, ja mislio našli 100 kila, kako vas nije stid i pisati o ovome
Mektic opet u pravu…
oduzmi pa prodaj. banda!
Nije naše, našli smo
Ustekali da bi se naknadno vratili po nju i pustili u promet ...
Male bosnje ce uskoro da zive kao Palestinci. A umesto bolesnjaci novo ime ce im biti refugees.
SVE JE LAZ
Je li to poturate ko Dragičeviću ?
tekst sam citao dok se nije spomenuo ovaj lukac. dalje nema smisla mur'ja valja dop